Сменят четките и пръскачките на почистващите машини в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
13:42 / 12.03.2012
3452
Миенете на улиците на Пловдив започва всяка година на 15 март и тази година няма да е изключение, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това напомни отново кметът  Иван Тотев на днешния брифинг в Община Пловдив. 

Припомняме, че както вече писахме, утвърденото маршрутно разписание включва три пъти седмично да се мият машинно големите булеварди и по един път улиците от първи и втори клас.

Градоначалникът допълни, че за първи път ще се направи предварителен преглед на техниката за миене, който ще се проведе на 14 март. Изготвени са предписания за това на коя от машините на комуналната фирмата трябва да се сменят четките, пръскачките и каквото друго е необходимо, за да се избегнат констатациите от предишни години, че "просто" се е разливала вода по улиците и процесът е бил неефективен", мотивира се още Тотев.

Подготвят се и документите за обявяването на обществена поръчка на стойност близо 400 000 лв., с която Общината ще закупи 4 многофункционални машини за почистване.


Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Пловдив:
Процесуални пречки спънаха делото за убийството в Скутаре
Отложиха затварянето на кръстовище в южната част на Пловдив
Снимка от Пловдив стана повод за оживена дискусия
Тя оцеля след жесток удар в Пловдив. Ето как е днес Карина, която...
Прокуратурата съобщи за кървава сцена в Пловдив
Ексклузивно: Бутат един от стадионите в Пловдив и го правят парк?...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).