Смениха шефа на ХЕИ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:37 / 05.12.2009
29269
Двама нови здравни директори се появиха вчера. Досегашната шефка на РИОКОЗ (бивша ХЕИ) д-р Янка Барганова беше сменена, а нейното място от понеделник ще заеме д-р Ваня Танчева. Лекарката е дългогодишен ръководител на отдел „Лабораторни анализи" в инспекцията. Тя е член на ДСБ и бивш общински съветник от същата партия. Д-р Танчева вече е получила заповедта си за назначението от здравното министерство с подписа на д-р Божидар Нанев. Ще се постарая да управлявам с професионализъм и почтеност. Доста ще си помисля дали д-р Симеон Павлов ще остане главен секретар на инспекцията, каза д-р Танчева. Докторът, чието име бе набъркано в съмнения за корупционни схеми, бе поставен на този пост на половин щат от д-р Барганова, която спечели конкурса за директор на ХЕИ това лято. Вчера д-р Бараганова отхвърляше разговори по мобилния си телефон.

Пак вчера най-сетне стана ясно, че МБАЛ „Пловдив" (Окръжна болница) ще се ръководи от д-р Аргир Аргиров, досегашен зам.-директор на лечебницата. Около 9 часа директорският борд бе вписан в Търговския регистър, три дни след общото събрание.

Източник: в. "Марица"


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Безплатни изследвания днес в Пловдив
Препродажбата на билети продължава
30 индийци ще карат градски автобуси в Пловдив, дават им жилища и...
Няколко въпроса след фаталната катастрофа на булевард "Руски"
В западната част на Пловдив: Вдигат му чистачките, но не му пука
Историческо богослужение на митрополит Николай в Дубай


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).