Служителите на район "Централен" се включват в съботното почистване на Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:08 / 29.04.2011
1455
Администрацията на район "Централен" ще вземе утре от 10.00 часа участие в съботното почистване на Пловдив, разделена на две части под ръководството на всеки от заместник-кметовете Димитър Цветков и Костадин Димитров. В момента организираме гражданите на местата, които смятаме да почистваме като администрация, за да може съвместната акция между институцията ни и гражданите да бъде ефективна, заявиха от район "Централен".

Кметът г-жа Райна Петрова ще се включи в почистването на градинката на булевард "Санкт Петербург" № 1,в района на подлеза под надлез "Родопи". Там пространството тепърва ще се облагородява. Вече са сложени шахтите, които години наред застрашаваха хората. В момента сме в процедура по избор на изпълнител да направим осветлението, обясни кметът на район "Централен" г-жа Райна Петрова. Тя допълни, че от южната страна на подлеза срещу ул. "Странджа" има изоставено общинско място, което също ще се почисти, за да се изпълнят поетите ангажименти към живеещите наоколо.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
РЗИ: Семейство от Пловдив е с коклюш
Прокуратурата проверява шофьорче, карало със 170 км/ч по Асеновгр...
Още едно бижу заблестя в Пловдив
Пловдивската журналистика осиротя! Загубихме голямо име
Вторият обвиняем за бруталната катастрофа с "Порше Кайен" не се п...
Възстановяват щетите по булевард "Руски" след трагичния инцидент


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).