След сигнал на Plovdiv24.bg тези прозорци вече не са опасни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
22:02 / 19.01.2023
4907
След статия на Plovdiv24.bg оправиха една от опасностите, които грози пешеходните по тротоара на бул. “Източен". В нашата статия: "Отворени прозорци вадят очите на пешеходци" подробно описахме проблема с дограмата на прозорците на сградата, която се намира в непосредствена близост до тротоара и зоната за пешеходци, която пък е в съседство с велоалея.

През лятото, когато е необходимо проветряване на помещенията, е нормално прозорците да са отворени. В случая обаче дограмата на прозорците на първия етаж се отваряше навън и застрашаване преминаващите от там да се ударят или дори по-сериозен инцидент, тъй като височината на прозорците е на нивото на човешки бой.

След нашия сигнал дограмата е оправена и вече се отваря навътре към помещението без да застрашава никого. Когато има желание, има и решение.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...
Доброволец от "Пловдив 112" търси помощ за сина си
Кой е с предимство и защо?
Адвокат от Пловдив: Главчев не е селски кмет, за да подписва това...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).