След серия безумни маневри луда шофьорка изкърти плочките пред Дома на младоженците!

Автор: Васил Динев
Коментари (6)
11:55 / 03.10.2017
46796
Жена шофьор с "Опел Астра" изпотроши плочките пред Дома на младоженците в Пловдив, научи Plovdiv24.bg. Вчера колата се е качила по рампата към входа на сградата, след което е минала през стълбите, счупвайки няколко плочки. Впоследствие с пълна газ е направила обиколка из целия площад отпред, стигнала е до Паметника на благодарността на пл. "Цар Калоян" (Еврейския паметник) и се е върнала обратно, отново с пълна газ. Качва се отново на стълбите с мръсна газ на заден ход и излиза по рампата на Дома на младоженците. 

Оказва се обаче, че служителка в Дома е записала регистрационния номер на колата. Репортер на сайта се свърза с директорката на ОП "Радостни обреди" Румяна Толова, която обясни, че ще сезира съответните институции за издирване на извършителя, който да възстанови щетите.

"За съжаление вандалските прояви зачестиха в последно време - разрушаване на детски площадки, пейки, паркове. Това е поредното нещо, което се случва. Смятам, че всеки един гражданин трябва да заяви своята категорична нетърпимост към подобни деяния и там, където е свидетел или има информация, трябва да сезира компетентните органи. 

В случая ние имаме предимството, че това се е случило пред наши служители, които са успели да запишат номера, марката и модела на автомобила и могат да предоставят точно описание на шофьорката. Уведомили сме компетентните органи и се надявам в най-кратки срокове нарушителят да бъде намерен и санкциониран", каза още Румяна Толова пред репортер на Plovdiv24.bg.

В такива случаи при намиране на провинилия се шофьор той остава без свидетелство за управление на МПС за срок от 6 месеца, а също отнася глоба в размер на 500 лева.

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).