Славчо Атанасов: Забравиха за "Остромила" и "Беломорски"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:09 / 30.09.2015
3572
"Сегашното управление остави кварталите "Отромила" и "Беломорски" на произвола на съдбата. А те са неделима част от район "Южен" - ако екипът на Иван Тотев е забравил това - ние не сме".

Това заявиха кандидатът за кмет на Пловдив Славчо Атанасов и на район "Южен" - Борислав Инчев, след като заедно с граждани обиколи посочени от тях места, които са в ужасно състояние.

В програмата си за района и при срещите си с граждани Борислав Инчев се ангажира с незабавно довършване на преасфалтирането на "Коматевско шосе", което бе започнато по време на управлението на Славчо Атанасов, а в мандата на Иван Тотев не продължи. 

"Освен това във вече асфалтирания участък на няколко места трябва да се поставят легнали полицаи в името на сигурността на децата, тъй като колите буквално хвърчат там, където настилката е като писта", отбеляза Борислав Инчев. 

Същевременно огромните неравности в павираната част бавят автомобилите и създават предпоставки за инциденти", смята кандидатът за районен кмет.

За кварталите "Беломорски" и "Остромила" Инчев посочи, че в следващия мандат трябва без протакане да се завърши процедурата, с която да бъде сменен статутът на земеделските земи там, така че хората, които притежават имоти, да могат да си построят жилищни сгради. 

Борислав Инчев акцентира и върху необходимостта от довършването, поддържането и ремонтирането на инфраструктурата в двата развиващи се квартала. Въпреки летните обещания на кмета Тотев за 1 млн.лв. за такива дейности, в "Остромила" и "Беломорски" не виждам машини, нито нов асфалт и осветление, а пейзажи, които са недостойни за втория по големина град на България през 21-ви век, коментира кандидатът за кмет на "Южен" от "Коалиция за Славчо Атанасов: Патриотичен фронт НФСБ и ВМРО".

Виж коментарите (2)

Още по темата (892):
10.05.2023 Пепа Деведжиева: Разкритията на Чингарова са след дъжд качулка
09.05.2023 Предсeдателят на РИК-Пловдив за думите на Чингарова: Не трябва да се допускат подобни внушения
09.05.2023 Бивш председател на ОИК: Твърденията на Чингарова са абсурдни
09.05.2023 Районна прокуратура Пловдив се самосезира, започва проверка
09.05.2023 Освободен зам.-кмет на "Централен" разбуни духовете с обвинения за фалшифицирани избори в Пловдив
15.10.2019 Мирно и кротко: Последната сесия на ОбС Пловдив свърши за 20 минути
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанка: Такива комплексари със спортни екипи и бръснати гла...
Репортерка на bTV излезе да пазарува за Великден в Пловдив, показ...
Наситена с позитивни емоции атмосфера в Пловдив
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Ето на това се казва нахалство
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).