Славчо Атанасов: Пловдив трябва да се управлява честно и почтено

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
17:08 / 20.09.2015
5206
"Пловдив трябва да се управлява честно и почтено. Срещите, които правим с пловдивчани всеки ден го показаха - на хората им омръзна да ги лъжат и ограбват.  Пловдив тряба да се управлява с визия за следващите 20 години, а не на принципа "проба-грешка" от типа - днес ще правим подземен паркинг под Пеещите фонтани, утре - не. Пловдив не бива да се управлява с поглед, забит в собствения ти мандат - от рода на "няма да осъществим мечтата на пловдивчани да пият чиста балканска вода, защото този голям воден проект не е от моя мандат".

Пловдив трябва да се управлява с реална ежедневна грижа за хората, а не на парче, със скъпоструващи мегапроекти, трябва да се управлява така, че гражданите да живеят добре, а бизнесът да има условия да се развива, не да ги притискаш с непосилни данъци.

Пловдив трябва да се управлява с почтени хора.
Ние вече показахме, че можем да управляваме така. Твърдя, че екипът, с който тръгваме днес също е такъв - почтен и можещ". Това заяви Славчо Атанасов днес, след като коалицията, която го издигна, регистрира кандидатурата му за кмет на Пловдив в Общинската избирателна комисия.
"Коалиция за Славчо Атанасов: Патриотичен фронт: НФСБ и ВМРО" регистрира в ОИК за участие в изборите и кандидатури за кмет за шестте района на Пловдив - Георги Димитров - в "Централен", Станьо Балтов - в "Северен", Павел Милушев - в "Източен", Борислав Инчев - в "Южен", Десислава Желязкова - в "Западен" и Костадин Гаров - в "Тракия".

"Коалиция за Славчо Атанасов: Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО" регистрира и пълна листа общински съветници.
"Това са хора, честни и почтени, с опит, постигнали всичко сами. Те не са спуснати от партийни централи, а са хора, които живеят и работят тук, в Пловдив. Нито един от тях не е забъркван в скандали или корупционни схеми", посочи Славчо Атанасов, който води листата за общински съветници. След него е Слави Георгиев, общински съветник със сериозен опит. Трета е д-р Лилия Учкунова - също общински съветник няколко мандата и почетен гражданин на Пловдив. Четвърти е регионалният организатор на ВМРО за Пловдив Александър Сиди, след него председателят на ОбС в миналия мандат Илко Илиев, шести е Стефан Послийски - член на националното ръководство на ВМРО, седми - Костадин Гаров, който е и кандидат за районен кмет за "Тракия".


Виж коментарите (14)

Още по темата (892):
10.05.2023 Пепа Деведжиева: Разкритията на Чингарова са след дъжд качулка
09.05.2023 Предсeдателят на РИК-Пловдив за думите на Чингарова: Не трябва да се допускат подобни внушения
09.05.2023 Бивш председател на ОИК: Твърденията на Чингарова са абсурдни
09.05.2023 Районна прокуратура Пловдив се самосезира, започва проверка
09.05.2023 Освободен зам.-кмет на "Централен" разбуни духовете с обвинения за фалшифицирани избори в Пловдив
15.10.2019 Мирно и кротко: Последната сесия на ОбС Пловдив свърши за 20 минути
Още новини от Новини от Пловдив:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Родни ученици, единият от Пловдив, с пълен комплект медали на меж...
Работник в голяма фабрика в Пловдив заплашен с уволнение, бил чле...
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).