Славчо Атанасов: Нямам хотел, живея в панелен апартамент

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
15:58 / 13.10.2011
6688
Няколко дни, след като от пловдивското ръководство на ГЕРБ започнаха да лансират тезата, че Славчо Атанасов е кандидат-кмет на левицата, поредната дясна партия застана зад него в кампанията му за втори мандат заедно с ОДС, ССД, НДСВ, основните земеделски формации и РДП. 

Днес кандидатът за президент от Единната народна партия Мария Капон обяви в Пловдив, че ще гласува за Славчо Атанасов на 23-и октомври. Двамата си размениха подкрепа преди изборите за местна власт и за президент, като подчертаха, че не са се споразумявали за нищо и че нямат "трапезни договорки". Мария Капон обясни, че е много важно и почтено политиците ясно да си заявяват подкрепата още преди първия тур на изборите, а не "да ходят за гъби". Капон определи Атанасов като "човека, който не се остави да бъде пречупен от централната власт и корпоративни интереси". 

От своя страна Атанасов припомни, че в политическата си кариера Мария Капон е била изключително активна и е разобличавала корупционни практики, както и че е заставала зад справедливи каузи. За разлика от нея много депутати са останали абсолютни анонимници, подчерта Славчо Атанасов

"България е прекалено изстрадала държава и хората живеят зле, нямат нужда от дивашко разделение на ляво и дясно, а от търсене на общи допирни точки. Но за жалост когато човек започне да губи почва под краката си, винаги прибягва към разделението на хората", каза Атанасов в коментар на темата за лявата и дясната политика. 

Председателят на неговия щаб Илко Илиев припомни определението на Иван Костов, че ГЕРБ са "прикрита лява партия от живковистки тип" и разказа, че първият конфликт между ГЕРБ и ВМРО в общинското управление е настъпил заради желанието на герберите още в първата година на мандата да се завишат някои от местните данъци и такси. Капон веднага отбеляза, че именно това е лява политика. 

"Доказахме, че можем да сме една от големите общини с най-ниски данъци в страната", заяви Илиев. 

"Вие хотел направихте ли си?", попита накрая Мария Капон на шега досегашния кмет Атанасов, като очевидно визираше един от другите кандидати за поста. 

"Не съм, всички знаят, че живея в панелен апартамент от 62 квадрата", отговори Славчо Атанасов. Той каза, че симпатизира на двойката кандидати за президент Капон - Кьосев, защото и двамата са от Пловдив.

Този браузър не поддържа видео елемента.


(c) ПОТВ

Виж коментарите (20)

Още по темата (764):
08.10.2012 ГЕРБ отваря нова страница в Калофер
08.10.2012 Румен Стоянов спечели частичните местни избори за кмет на Калофер
03.10.2012 Искра Радева: Подкрепете Лалка Драгоева за кмет на Калофер
28.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
27.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
20.09.2012 Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Калофер Лалка Драгоева се срещна с пенсионери
Още новини от Новини от Пловдив:
Шофьори не вярват на очите си какво виждат на булевард в Пловдив
Бивш кмет на район "Южен" поведе листата на "Синя България" в Пло...
Камера засне най-безумното ПТП в Пловдив, по чудо няма загинали и...
Тежко ПТП на кръстовището в Пловдив, на което преди 6 месеца заги...
В Пловдив арестуваха продавачка на сергия
Лекари се борят в Пловдив за живота на блъснатото момиче


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).