Славчо Атанасов: Каня Тотев на подписката

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
14:52 / 07.05.2015
6853
"Каня официално Иван Тотев на подписката, за да чуе какво казват пловдивчани за данъците - два часа сред хората, вместо в кабинета, ще му покажат реалната картина. Защото пред мен, в приемната ми повече от 850 души заявиха, че данъците в града са непосилно високи и хората изпитват затруднения да ги плащат и да живеят добре. Тяхно е мнението, че е абсурдно в Пловдив да плащаме по-високи данъци, отколкото плащат в София. Затова, г-н Тотев, елате да чуете хората". 

Това заяви народният представител от Патриотичния фронт и кмет на Пловдив в мандат 2007-2011 Славчо Атанасов, след като по-рано на заседание на ОбС днес управляващото мнозинство на Иван Тотев отхвърли предложението на общинските съветници от патриотичната формация за намаляване на местните данъци и такси до нивата им от 2011г. 

В подкрепа на предложението общинските съветници от Патриотичния фронт внесоха и подписите на 6 хиляди пловдивчани, събрани само за една седмица.

"Ние вече показахме, че може да се управлява и общината да е финансово стабилна и с по-ниски данъци. Доказателство за това е факта, че през първите три години от мандата на Славчо Атанасов приходите са повече в сравнение със същия период от мандата на Иван Тотев", заяви по време на дебатите в местния парламент днес общинският съветник от Патриотичния фронт Слави Георгиев.

"Точно затова поставяме категорично въпроса: Защо г-н Тотев и екипът му така упорито крият колко са така наречените недобори /несъбраните задължения/? И на тази сесия не получихме отговор. Недопустимо е да се мълчи по този въпрос, още повече, че по неофициална информация размерът на недоборите стига до 100 млн.лв." остро реагира общинският съветник от Патриотичния фронт Илко Илиев.

"Подписката продължава - през септември нашите общински съветници ще внесат отново предложение за намаляване на местните данъци и такси, с още повече подписи, показващи волята на пловдивчани", заяви още Славчо Атанасов.

Виж коментарите (5)

Още по темата (892):
10.05.2023 Пепа Деведжиева: Разкритията на Чингарова са след дъжд качулка
09.05.2023 Предсeдателят на РИК-Пловдив за думите на Чингарова: Не трябва да се допускат подобни внушения
09.05.2023 Бивш председател на ОИК: Твърденията на Чингарова са абсурдни
09.05.2023 Районна прокуратура Пловдив се самосезира, започва проверка
09.05.2023 Освободен зам.-кмет на "Централен" разбуни духовете с обвинения за фалшифицирани избори в Пловдив
15.10.2019 Мирно и кротко: Последната сесия на ОбС Пловдив свърши за 20 минути
Още новини от Новини от Пловдив:
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).