Славчо Атанасов: Хората продължават да питат и аз съм категоричен - връщам ниските данъци

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
15:29 / 11.09.2015
4523
"И тук в район "Северен" - така, както и в центъра, хората основно поставят въпроса за високите местни данъци и такси. Няма човек, който да не е казал, че все по-трудно и по-трудно се справя с това да си плаща таксите и данъците, след като сегашният кмет Иван Тотев ги вдигна. 

Казват го както младите семейства, така и хората в активна възраст, така и възрастните хора". Това заяви по време на срещи в район "Северен" днес кандидатът за кмет Славчо Атанасов

След "Централен" той продължи в "Кършияка" срещите си с хората, заедно с кандидата за кмет на район "Северен" Станьо Балтов. 

Славчо Атанасов заяви категорично, че първото, което ще направи след изборите е да внесе в Общинския съвет искането местните данъци и такси да бъдат върнати на старите им справедливи нива отпреди 4 години. 

"Така, че младите семейства да не плащат за детски ясли, а те да са безплатни, да плащат 35 лева за детето си в детска градина, вместо сегашните 50 лв., да плащат с пъти по-нисък данък за автомобила си, както и такса-смет. Няма да се откажа от това Пловдив отново да стане най-социалния град в България, както го обявиха синдикатите преди 4 години", заяви Славчо Атанасов.

Няма среща и разговор през последните месеци, в която хората да не са казали: "Г-н Атанасов, ще има ли възмездие за тези милиони, които се похарчиха за толкова "златни" ремонти в града - та, това са пари от нашите джобове". Уверявам ги - ще направя пълна ревизия на управлението на Иван Тотев, защото има съмнения за корупционни сделки, особено при обществените поръчки", каза още Славчо Атанасов.

"Състоянието на вътрешнокварталните улици и междублокови пространства е сериозен проблем за хората в "Северен", добави кандидатът за районен кмет на "Северен" Станьо Балтов. 

Като човек, свързан с района, който е израснал и продължава да живее тук, който развива част от бизнеса си тук, той бе категоричен, че хората продължават да определят състоянието на малките улици, на площадките и междублоковите пространства като болна тема. 

"Днес в два от микрорайоните ми ми поставиха въпрос, който е проблем за целия район: Няма изградени джобове и контейнерите за смет за опасно оставени или на улицата или са на тротоара, и хората се чудят откъде да минат", каза още Станьо Балтов. Срещите в район "Северен" продължават.

Виж коментарите (11)

Още по темата (892):
10.05.2023 Пепа Деведжиева: Разкритията на Чингарова са след дъжд качулка
09.05.2023 Предсeдателят на РИК-Пловдив за думите на Чингарова: Не трябва да се допускат подобни внушения
09.05.2023 Бивш председател на ОИК: Твърденията на Чингарова са абсурдни
09.05.2023 Районна прокуратура Пловдив се самосезира, започва проверка
09.05.2023 Освободен зам.-кмет на "Централен" разбуни духовете с обвинения за фалшифицирани избори в Пловдив
15.10.2019 Мирно и кротко: Последната сесия на ОбС Пловдив свърши за 20 минути
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).