Скара, бира и добро настроение завладяват поляните на "Лаута"

Автор: Мариана Панчева
Коментари (10)
14:45 / 04.09.2017
36099
Скара, бира и добро настроение ще владеят поляните на любимия пловдивски парк "Лаута", предаде репортер на Plovdiv24.bg. От 6 до 10 септември тракийското бижу приема фестивала на балканската скара "Plovdiv Mezi". Негови организатори са фондацията на "Румънеца и Енчев" с подкрепата на Община Пловдив и район "Тракия". 

"Положихме много усилия, раваме се, че Румънеца и Енчев избраха "Лаута" за този фестивал", сподели кметът на "Тракия" Костадин Димитров

Точно в Деня на Съединението е официалното откриване. В 12 часа пловдивчани ще се повеселят с оркестър "Канарите", осигурен специално от Община Пловдив и благодарение посредничеството на зам.-кмета по култура Александър Държиков

Гвоздеят на програмата на 6 септември ще е Валя Балканска, която ще огласи гората от 21 часа. На 7 септември гости ще са Гъмзата и Виво Монтана, на 8 септември Бобан Здравкович и Йорданис Агапитос, на 9 септември - Дарко Филипович и Душица Грабович, а на 10 септември - "Сигнал" и "Хоризонт".

И така - всеки е добре дошъл, всеки ще може да намери по нещо за душата - интересни състезания, турнири по табла, белот, туистър, биърпонг, състезания по надяждане с люти чушки и кебапчета. Всички те са с вход свободен и очаквано - с много награди. За децата е предвидена целодневна безплатна детска анимация, гимнастика, лунапарк, много сладки изкушения. 

Програмата започва в 10 и продължава до 22 часа. Всички концерти са с вход свободен. За пловдивчани е добре да знаят също, че с цел гарантиране безопасността на пътя скоростта по бул. "Санкт Петербург" от страна на "Лаута" ще бъде ограничена на 30 километра в час, отделно ще бъдат поставени изкуствени неравности.

"Моля, умолявам, бъдете внимателни, когато шофирате", призова Костадин Димиров и покани всикчи в "Лаута". 


Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).