Скандалната танцьорка и унищожителка на коли Габриела признала всичко! Пускат я с условна присъда?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
09:48 / 14.07.2018
22851
Съкратен съдебен процес ще поиска 21-годишната Габриела Медарова, която се прочу, след като пияна и надрусана помля десет коли в Пловдив, а месец по-късно разби носа на студентка. Двете дела са обединени в едно, а срещу Габриела има 4 обвинения - за шофиране в пияно състояние и каране на кола след употреба на дрога,за нанасяне на значителни материални щети и за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

“Довереничката ми ще се признае за виновна и по четирите. Очаквам условна присъда, тъй като тя е с чисто досие", заяви адвокатът й Орлин Търновалийски. Той допълва, че по смисъла на закона извършените от Габриела престъпления не са тежки. Най-голямо наказание - от 1 до 3 г. лишаване от свобода, се предвижда за шофиране след употреба на алкохол или на наркотици, пише 24 часа.

Бившата танцьорка в нощен клуб все още е в ареста. Според разследващите максималният двумесечен срок, в който може да остане под ключ, изтича на 22 юли. Защитникът й обаче твърди, че трябва да излезе на 14-и, и е пуснал молба в прокуратурата за освобождаването й. 

“Габриела има 8 дни полицейско и прокурорско задържане. Явно разследващите не са ги приспаднали", посочи Търновалийски. По думите му двумесечният арест на Медарова е бил прекалена мярка. Семейството й също смятало така.

“Дъщеря ни ли е най-опасният престъпник, че я държат толкова време", питали родителите. Бащата е началник на склад, а майката работи в лаборатория.

“Те казват, че Габриела трябва да понесе отговорност за извършеното, но не и да бъде измъчвана с дълъг престой зад решетките", обяснява адвокат Търновалийски.

Семейството едва ли е подозирало, че по-голямата от двете им дъщери ще добие такава печална слава. Като ученичка Габриела тренирала при Ива Пранджева и специалистите й предричали блестяща кариера на атлетка. Впоследствие обаче Медарова се отказала от тренировки. Кандидатствала маркетинг в ПУ “Паисий Хилендарски" и я приели.

Първокурсничката се хванала да танцува в нощен клуб. По думите на адвоката - за да си изкара някой лев и да помогне на родителите си в издръжката й. Не била на трудов договор, а на хонорар. На участие вземала 100 лв.

“Заради това танцуване бе разпъната на кръст от медиите. Имаше и други намеци", възмути се Търновалийски, след като снимки на Габриела в предизвикателен сценичен костюм обиколиха социалните мрежи.

По думите на адвоката й на делото тя възнамерява да признае, че е налетяла на студентката по хулигански подбуди. Ще приеме и фактите, събрани по случая с помлените коли.

Така има шанс процесът да приключи в един ден и да получи условна присъда, намалена с една трета заради съкратения ред на съдебното следствие.

Виж коментарите (11)

Още по темата (59):
13.01.2021 Габриела, която помля 10 коли с джип в Пловдив, стана майка
18.10.2020 Съдбоносни промени в живота на лошото момиче, прочуло се в Пловдив и
страната
12.03.2019 Ами сега? Забраниха на доброто момиче Габриела да излиза след 22,00 часа!
12.03.2019 Има ли учудени? Габриела Медарова с условна присъда!
03.09.2018 Вижте решението на съда за Габриела и какво смята да прави тя
занапред
03.09.2018 Катя: Габриела излезе от тоалетната с едно момче и директно ме
удари
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).