Синът на Лерца и аверите му поискаха свободата си

Автор: Георги Василев
Коментари (0)
11:28 / 01.10.2020
4643
Синът на Катя Лерца Костадин Костадинов, както и аверите му Йордан Арбалиев, Стефан Харизанов и Илиян Смиленов, които получиха обвинения за отвличане, нанасяне на побой и отнемане на чужди вещи от пострадалия Костадин Чапарев, поискаха да бъдат пуснати от следствения арест. Те са входирали жалба пред апелативния съд срещу определението на предходната инстанция, която ги остави зад решетките с мярка "задържане под стража“, предаде репотер на Plovdiv24.bg.

Припомняме, че по данни на прокуратурата престъплението става на 19 септември тази година, около 1,00 часа през нощта. Пострадалият е откраднал от бащата на Костадин Костадинов бензинова резачка, а след това я е оставил в заложна къща срещу сума от близо 200 лева. Затова те поискали от него да върне парите. Синът на Катя Лерца и тримата му другари са возили Чапарев на път за хижа "Студенец", завързан чисто гол в багажника на автомобил, управляван от Смиленов. След това са пъхнали в гърлото му дървена дръжка на малка брадвичка, нанесли са му побой, а освен това залепили тиксо на един от пръстите, за да му кажат докъде ще го отрежат.

Днес обвиняемите са в ареста и осъществиха видеовръзка със съдебната палата. Оказа се, че адвокатката на Йордан Арбалиев е била оперирана и няма възможност да присъства. Затова вчера той си наел друг защитник – адвокат Теодора Димова. Тя също не успя да дойде в съдебната зала. Това беше причината разглеждането на мярката да бъде отложено за друга дата.

Виж коментарите (0)

Още по темата (73):
27.05.2021 Синът на Катя Лерца с условна присъда за отвличане и грабеж!
11.10.2020 Убилата в Пловдив пътен полицай Катя Лерца вече е на свобода!
06.10.2020 Синът на Лерца остава в ареста, един от аверите му се измъкна
23.09.2020 Синът на Лерца и аверите му искали да режат пръст на жертвата, натикали брадвичка в гърлото му
23.09.2020 Синът на Катя Лерца и аверчетата му крият лицата си от срам
21.09.2020 Синът на Катя Лерца се забърка в огромен скандал!
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанка: Такива комплексари със спортни екипи и бръснати гла...
Репортерка на bTV излезе да пазарува за Великден в Пловдив, показ...
Наситена с позитивни емоции атмосфера в Пловдив
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Ето на това се казва нахалство
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).