Силвена Роу се завръща в родния си град Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:21 / 24.10.2023
3818
Шеф Силвена Роу ще представи новата си кулинарна книга "У дома“ за първи път в родния си град Пловдив. Събитието ще се състои на 29 октомври, от 12 ч., в книжарница "Orange“ (ул. "Княз Александър I-ви" 31). Присъстващите на събитието ще могат да закупят книгата с автограф лично от майстора в приготвянето на здравословни ястия. За всички почитатели на Силвена Роу и питателната храна, приготвена в домашна обстановка, организаторите са подготвили и любопитни куизове с награди, докато чакат своя автограф.

“У дома“ е истинска кулинарна библия, която включва в себе си ястия, както с традиционни за родната ни трапеза варива като ориз, боб, леща, така и с навлизащите в кухнята на съвременните домакини чиа, киноа, но и сортове ориз, боб и леща, внасяни от далечни земи – императорски ориз, боб Мунг, френска леща. На страниците на кулинарния наръчник ще пътешествате вкусово от най-познатото - "Моето пиле с ориз“, през "Кюфтенца от кайма и ориз с авокадо сос“ до “Азиатско пържено пиле със сусам, броколи и жасминов ориз".

Всички 80 рецепти са красиво илюстрирани и създадени от най-качествени зърнени храни и варива от асортимента на “Крина".

Силвена Роу влага своята философия за здраве и дълголетие, постигнати чрез биохакинг, в извайването и усъвършенстването на всяко едно от ястията. И същевременно чрез страниците на "У дома“, предоставя възможност на всеки да сготви своя кулинарен шедьовър, впечатлявайки с вкус, вид и оригиналност.

Рецептите на шеф Силвена Роу със зърнени храни и варива са истински кулинарен фюжън от минало, настояще и бъдеще, който ще впечатли малки и големи.

Силвена Роу е шеф готвач с над 35 годишен опит. Позната е като най-колоритния член на журито на обичания формат Masterchef. Носител на престижни кулинарни награди и автор на 13 книги, тя повдига завесата за тайните на готварството пред най-взискателната публика - нейното семейство. Като дъщеря, съпруга, майка и баба, шеф Роу се отнася с изключителна отговорност, старание и любов към това, което поднася у дома.

"Чрез моите рецепти бих искала да вляза във вашите домове, да донеса частица от моето разбиране и усещане за храната. Да споделим прекрасно кулинарно пьтешествие, да се насладим на чудесни ястия, сякаш сме на една маса у дома." – споделя шеф Силвена Роу.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6377):
20.05.2024 Гордън Рамзи похарчи над 7 милиона долара за служителите си
20.05.2024 Тя загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно
20.05.2024 Двама афганистанци вкарали проститутка в апартамента на Петър Дочев, а две румънки се вихрили на купон
20.05.2024 Дъщерята на Мира Добрева й става колежка в телевизията?
20.05.2024 Любов от пръв поглед в семейството на двойка от "Един за друг"
20.05.2024 Гери Малкоданска не можа да устои
Още новини от Новини от Пловдив:
Митрополит Антоний: Епархията на Николай Пловдивски, въпреки "Рол...
ББР обяви търг за мегакомплекс в Пловдив
Пловдивски университети се включиха в протеста, остават затворени...
Двама са в болница след поредната катастрофа в Пловдив
7 дни след кошмара на бул. "Руски": И тази седмица започна с инци...
Без учебни занятия в пловдивско висше училище днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).