Силният вятър е съборил пътни знаци по АМ "Тракия" до Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:03 / 14.11.2016
3009
Силният вятър е съборил знаци по АМ "Тракия" при км 133, където се извършват ремонти. Това съобщи дежурен в Областно пътно управление. Навсякъде другаде няма поражения от вятъра, движението се извършва нормално, каза дежурният. 

Ремонтът на надлез над АМ "Тракия", при 133 км, в посока Бургас ще продължи до 8 декември. Движението се осъществява двупосочно в платното в посока София. Затворени са пътните връзки Раковски-Бургас, Пловдив-София и София-Раковски. 

За направлението от Раковски за Бургас се препоръчва обход през пътен възел "Скобелева майка", път I-8 Пловдив - Чирпан, при Поповица по път II-66 Чирпан-Поповица и пътен възел "Оризово" при км 165 за включване в АМ "Тракия". 

За направлението от Пловдив за София се препоръчва обход надясно по АМ "Тракия" в посока Бургас до Трилистник при км 137, надясно под АМ "Тракия" и надясно за посока София. За направлението от София за Раковски се препоръчва обход през пътен възел "Север" на км 126, Пловдив, ул. "Брезовско шосе", Войводиново и наляво по път II-56 за Раковски.

Движението при км 109 по пътя Троян-Кърнаре се извършва в една лента поради ремонт на укрепителни и отводнителни съоръжения. Срокът на ограничението е валиден до 21 ноември. Забранено е движението на камиони над 12 тона по пътя Плодовитово-Първомай-Асеновград, заради влошено състояние на стоманен мост над река Марица при км 6. 

Движението се пренасочва по пътя Стара Загора - Поповица - път I-8. Пътят Белица - Загражден - Давидково е затворен за движение в участъка от км 13 до км 18, заради компрометирана настилка. До 30 ноември ще продължи укрепването на свлачищни процеси при км 28 по пътя Асеновград - Смолян.

Движението в района се извършва в една лента и се контролира от светофарна уредба. Опасност от падащи камъни има по направленията Асеновград - Смолян, Юговско ханче - Югово - Лъки - Здравец, Смолян - Кричим - Стамболийски, по републикански път I-6 София - Карлово - Бургас, както и при проходите Козница, Стражата и Троян - Кърнаре.


Източник: радио "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Арестуваха 19-годишен Шумахер в Пловдив, преди да убие невинни хо...
Реновираха зона в центъра на Пловдив
Рали състезател: От паркинг на магистрала вижте как преминава кол...
Майка от Пловдив роди вкъщи четири седмици преди термина
Председателят на 17 РИК Пловдив-област: Не може да се гласува с м...
Бум на туристи в Пловдив, ново приложение рекламира културния жив...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).