Силен дъжд над Пловдив, синоптиците познаха

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
14:26 / 22.07.2014
8795
Силен дъжд се изсипва над Пловдив в момента, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Сбъднаха се прогнозите на синоптиците и капризите на природата не подминаха града ни. За утре за цялата страна е въведен "жълт" код за очаквани валежи.

Ако сте станали свидетели на поражения от пороя или искате да споделите нещо с хилядите читатели на сайта, можете да го направите на имейл support@plovdiv24.com или направо оттук.

През нощта на много места в Западна и Централна България ще има краткотрайни валежи и гръмотевици, като най-активни ще са процесите в Северозападна България. Очакват се градушки. 

До сутринта явленията в повечето места временно ще спрат. Утре отново на много места в Западна и Централна България, а по-късно през деня и през нощта срещу четвъртък и в Източна ще има краткотрайни валежи с гръмотевици и временно усилване на вятъра. Ще има и градушки. 

В Източна България ще духа слаб източен вятър. Максималните температури ще са от 24-25° в западните райони до 31-32° в Източна България. За София около 24°.
Атмосферното налягане ще бъде по-ниско от средното за месеца и през деня ще се задържи почти без промяна.
Над планините ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Вятърът ще е от югоизток - до умерен. Максимална температура на 1200 метра около 19°, на 2000 метра - около 12°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, но по-късно през деня и през нощта срещу четвъртък на места там ще превали и прегърми. Вятърът ще е от изток, след обяд до умерен. Максимални температури 26°-29°, а температурата на морската вода е 24°на север и 26° на юг. Вълнението на морето сутринта ще е 1 бал, но през деня ще се усили до 3 бала.

Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Пловдив:
Чудесни новини за детето, малтретирано в Пловдив: Добре е и ходи ...
Наглостта на тарикатите в Пловдив няма край
Неприятно преживяване за десетки пътници, решили да пътуват с бър...
Аварии оставиха хиляди в Пловдив и областта без вода в почивния д...
Триумфален успех на ученици от Пловдив в Рим
Предстои реорганизация на градския транспорт в Пловдив. Ще бъдат ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).