Сигнал: Джип, управляван от руса дама, за малко да ни отнесе на пешеходна пътека

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:27 / 04.02.2024
12181
Читател на Plovdiv24.bg ни изпрати сигнал, че за малко да е бил отнесен от джип на кръстовище в Пловдив. На пръв поглед това е ежедневна ситуация за града, но пък именно при такива случаи се случват неприятните инциденти.

"Преди няколко дни на кръстовището на  Сточна гара, аз и още няколко човека пресичахме на зелен сигнал за пешеходци. Вървяхме си спокойно, докато за малко не бяхме отнесени от руса жена на средна възраст, която караше джип.

Тази нагла дама идваше от Бетонния мост, а ние вече бяхме буквално на 3 крачки от островчето на 2-те плътна. Вместо да спре и да изчака, тя мина с висока скорост мина на сантиметри пред нас. Разминахме се на косъм от най-лошото

Както шофьорите апелират пешеходците да сме по-наблюдателни, аз също имам апел към шофьорите- моля, пускайте си мигачите, когато имате намерение да завивате. Ние, пешеходците, не сме ясновидци. Също така, не спирайте и върху пешеходната пътека", пише в своя сигнал пловдивчанинът.

Ако и вие станете свидетели на нещо, което според вас заслужава да бъде публикувано, можете да ни изпращате сигнали, снимки и видеа на електронната ни поща novini@plovdiv24.bg, на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни Plovdiv24.bg Новини.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Клиентка на такси: Предложих да звънна на полицията, след което м...
"Обезопасиха" счупена шахта в Пловдив с нещо по-опасно
Пловдив може да остане с един китайски ресторант по-малко
ПТП затапи Околовръстното на Пловдив
В Пловдив ГЕРБ-СДС откри кампанията си за изборите на 9 юни за ст...
Почина проф. Петър Луканов


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).