Шокиращ разказ на А. от Пловдив за привидно щастливия й семеен живот

Автор: Васил Динев
Коментари (10)
20:50 / 15.02.2019
90418
Брутален разказ на пловдивчанка пред Plovdiv24.bg. Публикуваме го без редакторска намеса: "Здравейте. Казвам се А. и съм на 40 години. С мъжа ми сме заедно от 9 години и имаме едно прекрасно дете почти на 8 годинки. Моята история предполагам е банална и позната на доста жени. Ще Ви разкажа без ужасяващи подробности за моята споделена красива любов... Преди много години срещнах мъжа ми и се влюбих в него безумно силно, предполагам и той така в мен.

Заживяхме щастливи заедно. И така до първия побой, който ми се случи не много късно в щастливия ни семеен живот. После се повтори и пак, и пак и така до днес... Имало е случаи на доста тежки физически и психически болки... имало е и по-леки шамари и юмруци. В първите случаи ми се насаждаше жестока вина, заради която посинявах, трупах белези и отоци по главата. След няколко години вече си беше бой, бой, независимо дали имах вина. Мълчах, срамувах се и се възстановявах всики път, без да знам къде и от кой да търся помощ. Всеки път си казвах, че няма да се повтори, че ще забравя.

По време на бременността си отново пребита лежах в болница, за да задържа бебенцето си, плод на любовта ни. И тогава изтърпях. И след това, и после пак. Имах чувството или по-скоро се заблуждавах, че прощавам в името на щастливото ни семейство. Имаше период на затишие от юмруците с идеята, че детенцето ни не трябва да става свидетел на грозните скандали и караници. След известно време получих поредния юмрук в лицето и така до днес.

Накратко това е моят щастлив семеен живот.

Молбата ми към Вас е да ми помогнете. Просто ако имате информация към кого да се обърна. Изключвам полицията.Там е смешно. Има ли институции или организации в Пловдив, към коита да се обърна и да говоря. С чиято помощ просто да се излекувам психически, да се събера, да съм здрава, за да отгледам и видя порастнало детето си. Предварително благодаря за вниманието и помощта Ви".

Plovdiv24.bg още утре ще се свърже с въпросната жена, за да й помогнем. Цялото име на дамата не публикуваме от съображения за нейната сигурност...

Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).