Шофьорката от прелеза: Връщайте си книжките на Зрънчо и се самозакривайте!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
21:00 / 21.11.2022
28695
"Шофьорка: Тотална лудост! Кажете ми, нормално ли е това?". Този материал в Plovdiv24.bg, който медията ни публикува по-рано днес, предизвика изключително оживена дискусия - както в коментарите под въпросната статия, така и в страниците ни в социалната мрежа Фейсбук.

"Там лентата е право-дясно и няма никакво нарушение", "Госпожа, вземете си книжката и си я сложете някъде в семейния албум. Тя не Ви трябва. Отървете улиците на Пловдив от Вашето ненужно присъствие. Хората нищо не нарушават", "Това, че не виждате проблем в завиване надясно от лента с маркировка за движение направо и наляво говори достатъчно".

Това са само три от коментарите под публикацията ни. Тази вечер със сайта се свърза читателката, подала сигнала. Ето какво заяви тя:

"Здравейте! Съжалявам, че отново се свързвам с вас, но няма как да замълча. На всички, които твърдят, че всичко е точно и няма нарушение, искам да кажа само едно - връщайте си книжките на Зрънчо и се самозакривайте! Вижте маркировката в този линк и замълчете! Движението в Пловдив е такова и заради такива като вас - нагли, незнаещи и убедени в правотата си!".

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (23)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...
Абитуриенти от Пловдив "подариха" рози на покойната си любима учи...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).