Шофьори: Не можем да слезем от магистралата към Пловдив!

Автор: Васил Динев
Коментари (3)
15:17 / 07.10.2016
9342
Първите две отбивки за Пловдив по магистрала "Тракия" в посока от Бургас към София са затворени и слизането от аутобана към града под тепетата е невъзможно. За това сигнализираха читатели на Plovdiv24.bg. Ето и официалната информация ат АПИ:

От 4 октомври движението при 133-ти км на АМ "Тракия" се осъществява двупосочно в платното за Бургас поради ремонт на надлеза на път II-56 Раковски - Пловдив.

Затворени за движение са пътните връзки на АМ "Тракия": Раковски - Бургас, Бургас - Пловдив и Пловдив - София. 

Пътуващите по АМ "Тракия" от Бургас за град Пловдив е необходимо да използват пътен възел "Север" при 126-ти км.

Трафикът по път II-56 Раковски - Пловдив - от км 89+340 до км 89+670, се осъществява двупосочно в платното в посока Раковски.

В момента продължават ремонтните дейности на други три участъка на АМ "Тракия" в района на Пловдив - при пътен възел "Север" /при 126-ти км/, по моста над р. Пясъчник /при км 127-ми/ и по моста над р. Стряма /при км 136-ти/.

Ремонтът при пътен възел "Север" при 126-ти км и по моста над р. Пясъчник при 127-ти км, който започна на 14 септември т. г., е предвидено да завърши до края на октомври. Поетапно се ограничава преминаването и по всички пътни връзки на пътен възел "Север", в зависимост от извършваните ремонтни дейности. 

По време на ремонта движението по второкласния път II-64 Карлово - Пловдив, който минава под магистралата се, е двупосочно в една лента.

До средата на ноември т. г. е предвидено да завърши ремонтът на дясното платно на моста над р. Стряма при км 136-ти на АМ "Тракия" в района на Пловдив. Движението в участъка се осъществява двупосочно в платното за София.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно и със съобразена скорост, спазвайки пътната сигнализация по магистрала "Тракия" в района на Пловдив.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...
Доброволец от "Пловдив 112" търси помощ за сина си
Кой е с предимство и защо?
Адвокат от Пловдив: Главчев не е селски кмет, за да подписва това...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).