Шофьор на градския транспорт втрещи пътниците, обърка маршрута

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
17:47 / 02.04.2023
31819
Сигнал за груб шофьор, който объркал маршрута на градския транспорт изпрати пловдивчанин на пощата на Plovdiv24.bg. 

Ето за какво точно става въпрос:

Здравейте, искам да съобщя за една случка. За пореден път става дума за автобус 113, линия на Чолаков. Сутринта автобусът закъсня с около 10 мин и мина почти в 7 часа на спирка Остромила 1. Но това беше най-малкият проблем. Шофьорът караше изключително лошо, беше нелюбезен и слушаше много силна музика. Но това пак бледнее пред това, което направи. Обърка маршрута и вместо да завие по ул. "Каравелов" заради затворения ляв завой на Централна гара, той продължи към Гарата и понеже там нямаше какво да направи, зави при Бетонния мост наляво, като направи нарушение и после по малките улички до ул. "Иван Вазов" и от кръговото на Гарата по маршрута си. 

Имаше пътници, които го попитахме защо обърка променения маршрут, а той почна лошо да се държи и да се оправдава, че бил днес за първи ден на линията, а иначе карал по линия 21 и да сме ставали по-рано. Е колко по-рано? Не стига, че закъснява 113, ами пропуска и курсове и обърква маршрути.  Името на шофьора е Иван, а автобуса е номер 0690.



Редно е господин Чолаков да обясни защо пуска такива шофьори и автобуси по тази линия? Тези негови щъркели са пред разпад в комбинация с аругантни шофьори. После нямало приходи по 113. Е как да има хора освен в час пик, като всеки иска редовен автобус и любезен шофьор. Затова линия 1 например е пълна - големи автобуси, начесто и любезен персонал. 

Моля да попитате господин Чолаков какво мисли да прави с линия 113, защото многократно са ми пускани сигнали за пропуснати курсове по нея, но няма чуваемост.  И също така да инструктира периодично шофьорите си за маршрутни промени, което явно не се прави, както се видя днес!

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).