Шофьор на автобус №16 не отворя врата на бременна жена

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
08:50 / 05.03.2011
5162
Шофьор не отвори на бременна жена предната врата на автобус №16 , научи Plovdiv24.bg от писмото на потърпевшата, получено в нашата редакция.

Според бременната в 9-я месец жена, в автобуса е миришело на цигари, а шофьорът не е отварял предната врата на нито една от спирките. 

Тъй като автобусът  е бил с 2 врати, когато на жената и се налага да слезе, то тя разбираемо, се насочва към по-близката врата, а именно първата. Тогава  получава едносричен отговор от шофьора на автобуса:"отзад".  Жената резонно пита защо не може да слезе от тази врата и да не би тя да не работи, въпреки, че никъде не е била залепена бележка за наличието на техническа неизправност на вратата. Явно обаче, на въпросният шофьор изобщо не му се е разговаряло, защото пак й отговаря едносрично с: "отзад".

"Вечерта отново пътувах с автобус номер 16, мисля, че шофьорът дори беше същият човек. Пак беше задимено,  но за сметка на това и много топло, особено отпред - логично като не отвори нито веднъж предната врата", продължава да се възмущава жената.

Този път като допълнение в автобуса е звучала доста силно и чалга музика, а когато на кондукторката и се налагало да стане да таксува някой пътник, то тази музика се е увеличавана максимално. 

От редакцията направихме няколко безуспешни опита да се свържем с фирма "Меритранс", за да бъде направена проверка по случая. Въпреки, че не открихме никого на телефона, даден за връзка в сайта им, ще продължаваме да опитваме да намерим за отговор някой от служителите на фирмата.

Виж коментарите (9)
Още новини от Новини от Пловдив:
Откриват най-новата детска градина в "Тракия"
Поредна промяна в МВР-Пловдив, завръща се стар началник
Интересно събитие, посветено на семейството, ще се проведе в Плов...
Илхан Кючюк в Пловдив: ДПС иска обединение и стабилност за една п...
Възрастна жена почина в болница в Пловдив, има арестуван
Откриват най-новата детска градина в "Тракия"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).