Шофирайте внимателно по пътя Асеновград-Бачково, има свлачище

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:46 / 09.10.2017
2868
Все още е затворен проходът Троян-Кърнаре, където се разчистват паднали дървета. Това съобщи за Радио "Фокус" Пловдив дежурният в Областно пътно управление. Камък е паднал снощи на 10 км преди село Лилково. Камъкът е голям, все още не е вдигнат, но пътят е проходим, каза дежурният. Водачите на автомобили трябва да бъдат внимателни в този участък. Шофьорите да карат внимателно и по пътя Асеновград-Бачково, където също е имало свлачище снощи. 

"То вече е почистено, но опасността остава", каза дежурният. Забранено е движението на МПС с височина над 4 м през тунелите по този път. Обходният маршрут е по пътя Кричим-Девин. Забранено е движението на тежкотоварни автомобили над 5 т. По пътя Плодовитово-Първомай-Асеновград, при моста на Марица, поради намален габарит на пътното платно. Обходният маршрут е по пътя Стара Загора-Поповица и път І-8 София-Пловдив-Свиленград.

По банкета на пътя Пловдив - Асеновград се извършват частични ремонтни дейности. Поставени са знаци, с които шофьорите трябва да се съобразяват. Ремонтите трябва да приключат до 20.12.2017 г.. По пътя Поповица-Болярци е ограничено движение на автомобили над 12 т също поради намален габарит на пътното платно на моста в Поповица. Срокът на ограничението е до 20.12.2017 г. 

Пътят Тополово-Леново-Поройна, в участъка при км 19 е затворен за движение на всички МПС. Срокът на ограничението е също до 20.12.2017 г.. Забранено е движението на всички МПС и по пътя Белица-Загражден-Давидково, в участъка при км 13 до 20.12.2017 г.

В една лента се осъществява движението по пътя Първомай-Дълбок извор, в с. Поройна, при км 19. Движението се извършва съгласно поставена вертикална сигнализация и светофарна уредба. Обходният маршрут е през временно изграден път в Поройна. Ремонтът ще продължи до 27.01.2018 г.
В град Пловдив, обичайно за този част трафикът е натоварен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).