Шесто РУП: Не знаем нищо за масово рязане на гуми в "Изгрев"!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
09:45 / 07.11.2013
3000
В Шесто РУП няма подадени жалби относно масово рязане на автомобилни гуми в "Изгрев", заявиха за Plovdiv24.bg от пловдивската полиция. Пловдивчанин, станал жертва на подобно посегателство, обаче твърди съвсем друго:

"Ние сме хуманни хора и няма да прибегнем към саморазправа, нито към мерките, предприети някога в древна Индия, затова со кротце и со благо подадохме жалба до VІ РПУ - Пловдив. Очакваме тяхната реакция и намеса".

Припомняме, че потърпевши сигнализираха редакцията на сайта ни, че през последните дни масово режат гумите на автомобили в пловдивския район "Източен". Според очевидци най-малко 10 леки коли са пострадали от изстъпленията на злосторниците от миналата седмица насам, като най-пресните инциденти са на улица "Лале" във въпросния район.

Тези неприятни случки станаха повод наш редовен читател да изпрати позицията си до редакцията на сайта, в която изразява мнението си както по конкретните събития, така и принципно по ситуацията, която цари в България през последните години. 


Виж коментарите (7)

Още по темата (1):
05.11.2013 Режат гуми в "Изгрев"! Читател пита: Докога с това наше овчедушие?
Още новини от Новини от Пловдив:
Дърво е премазало кола след силната буря в Пловдивско
"Мерцедес" се заби в дърво в "Смирненски"
Млад мъж от "Столипиново" учи за зъболекар, иска да си отвори каб...
Пловдив изпревари Варна по население
"Смирненски" е непроходим! Шофьори: Изведнъж всичко спря, този пр...
Прокуратурата се самосезира заради мутренските изпълнения на буле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).