Шефката на Стария град пред уволнение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:23 / 20.08.2010
2863
Директорката на Общинския институт "Старинен Пловдив" Весела Илиева е пред уволнение, твърдят запознати. Кметът Славчо Атанасов не потвърди вчера за рокадата, но призна, че не е доволен от това, как се върши работата в Стария град. Илиева обаче има стабилен гръб в местната власт, тъй като е близка на общинската съветничка от ВМРО - НИЕ д-р Лилия Учкунова. "Никой не е отправял критики към мен", учуди се Весела Илиева. Според нея д-р Учкунова няма да ходатайства, въпреки че й е племенница.

Преди няколко дни организаторката на Националните есенни изложби Красимира Алексиева се жалва, че Весела Илиева отказвала да отвори Синята къща за подреждане на експозициите. Шефката на резервата не смятала за нужно да боядиса останалите къщи, където трябвало да се подредят картини и скулптури, с мотива, че миналото лято били почистени. От общината заявиха, че още през юни месец са дали разрешителното от кмета за организиране на изложбите, с които ще стартира Есенният салон на изкуствата.

В същото време д-р Учкунова като лъвица се бори срещу намеренията на БСП да вредят активиста си доц. д-р Георги Йорданов за директор на "Социални дейности" в общината.

Източник: в. "Марица"


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Клиент: Преведох пари към собствената си сметка, а банката ми удъ...
Щурo и незабравимо събитие предстои край Пловдив
Обявиха ареста на Георги Георгиев за незаконен
Започнаха изкопни дейности в зелената площ пред "Пълмед", кметств...
Кметът на "Западен" потвърди за ново кръгово и нов светофар на "П...
Под засилена охрана в Пловдив пристигнаха 1 180 500 хартиени бюле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).