Сергей Станишев и Захари Георгиев откриха новото предприятие на “Белла”

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:49 / 10.10.2007
3615
На официална церемония за откриване на петото месопреработвателно предприятие на "Белла България"АД присъстваха министър-председателят Сергей Станишев и народният представител и кандидат за кмет на Пловдив Захари Георгиев. Гостите поздравиха висшия мениджмънт на хранителния холдинг за направената инвестиция, довела до откриването на още 350 работни места.

Новото предприятие е доказателство за сериозния инвестиционен потенциал на "Белла", а най важното е, че се създава добра продукция и нови работни места каза в обръщението си към колектива премиерът. Българските стоки, които отговарят на европейските критерии за качество, вече имат достъп до целия пазар на ЕС, изтъкна той. Това е предпоставка за едно временно нарастване както на производството, така и на заплатите на хората, подчерта Станишев . Той пожела на управленския екип и на персонала успех в конкурентната борба на европейските пазари.

Бизнесът може да разчита на подкрепата на местната власт, особено когато създава добре организирани и добре платени работни места, заяви кандидатът за кмет на Пловдив Захари Георгиев. Той подчерта, че доброто взаимодействие между предприемачеството, държавната и общинска власт е гаранция за успех. С общи усилия за кратко време можем да променим нашия град, увери политикът с инвестиционно мислене.

След церемонията по откриването официалните гости разгледаха производствените цехове и разговаряха с работниците. Изпълнителният директор Елза Маркова ги запозна с процеса на производство на колбасите с марки "Перелик", "Сачи", "Леки", "Соларис"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Приеха отчета на програмата за въздуха без кмета и ресорни замест...
Свидетелка спъна делото срещу бившия полицай, убил баба си от бой...
Катастрофа на пътя Пловдив-Карлово, загинала е жена
Незагасена цигара в стаята на санитарите е предивикала пожара в У...
Министър Цоков преряза лентата на новата зала в ПУ
Три пожарни са гасили пламъците от ПТП-то на "Голямоконарско шосе...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).