Семинар за усвояването на структурните фондове ще се проведе утре в Панаира

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:03 / 26.06.2008
1022
Депутатът в Европейския парламент Илияна Йотова, съвместно с Международен панаир Пловдив и Буллброкерс ЕООД, организира информационен семинар на тема "Ролята и значението на структурните фондове и тяхното усвояване в България".

Проявата е част от поредица семинари, организирани от г-жа Йотова в цялата страна и ще се проведе на 27 юни от 11 часа в зала "Пресклуб", Конгресен център на Международен панаир Пловдив.

В рамките на семинара Емил Дърев - заместник-изпънителен директор на Държавен фонд "Земеделие" с ресор "Развитие на селските райони" при Министерство на земеделието и продоволствието, ще представи "Възможностите за финансиране по инфраструктурни проекти по програма за развитие на селските райони".

Евгени Борисов, изпълнителен директор на консултантска фирма "Буллброкерс" ЕООД ще отговаря на въпроси по оперативните програми.

Станислав Червенков, старши експерт в "Главна дирекция Европейски фондове, проекти и програми при МТСП" ще говори по темата "Квалификационни услуги и обучения за заети лица - фаза 2".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Станислав Цанов идва в Пловдив, говори и за лошите коментари
Шефът на КАТ Пловдив: Не съм гледал километража на джипа
16 пъти шофьорът на джипа от бул. "Руски" е бил хващан в крачка
Важно за всички родители на първокласници в Пловдив
Имало ли е гонка с полицията при тежката катастрофа с двама загин...
Имало ли е гонка с полицията при тежката катастрофа с двама загин...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).