Семинар в Пловдив обучава практически как да правим бизнес с Китай

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:12 / 10.03.2016
1984
Специализирано обучение-семинар на тема "Как да правим успешен бизнес с Китай? Практически съвети и възможности за ефективно сътрудничество" ще се проведе на 14 март от 13:30 до 17:00 часа в Пловдив в Камарата на строителите, комплекс "Хеброс", бул. "Марица" № 154, секция А, ет. 3 (до "Билла"). 
 
Организатор на обучението е Българо-китайската търговско-промишлена палата /БКТПП/ в партньорство с Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), Българските работодателски организации, Българо-китайската асоциация за бизнес развитие (БКАБР), Българска инвестиционно-строителна асоциация (БИСА) и Българска национална асоциация етерични масла, парфюмерия и козметика (БНАЕМПК). 

Участието в обучението е безплатно. Целта на семинара е запознаването на българския бизнес със специфичните особености на китайския пазар, възможностите за установяване на ефективни форми на сътрудничество между китайски и български фирми, сертифициране и регистриране на търговски марки в Китай, навлизане и позициониране на китайския пазар, практически съвети и добри практики, привличане на китайски инвеститори и др.

Лекторите на семинара, като Кръстьо Белев от Българо-китайската асоциация за бизнес развитие и Лъчезар Динев, председател на БКТПП, са експерти с опит в правенето на бизнес с китайски партньори и навлизане и утвърждаване на китайския пазар.

Който желае да вземе участие, трябва да попълни регистрационната форма и да я изпрати на имейл: contact@bg-china-partners.com. Регистрационната форма може да се изтегли от сайта на Българо-китайската асоциация за бизнес развитие.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).