"Селена ES" представи топ серия козметика за коса

Автор: Диана Бикова
Коментари (1)
16:28 / 21.06.2023
2565
Най-новата испанска продуктова линия козметика за коса HOP - Холистично Оптимизирани Продукти, бе представена на стилно парти в шоурума на Академия "Селена ES" в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Селена ES" е представител на основаната през 1967 година испанска професионална козметична компания Montibello. Собственичката на фирмата Вера Георгиева лично посрещна гостите на събитието и разказа за новите продукти. 

НОР е високоефективна грижа за косата, създадена с изцяло нов подход в професионалната козметика за коса, който обединява уелнес, наука и природа, подчерта при представянето на технологията и отделните продуктови серии  тренерът на бранда Милен Илиев. Специалните ритуали на новата испанска продуктова линия бяха приложени от амбасадорите на "Селена ES" първо върху известните български инфлуенсъри Златка Димитрова, Виктория Капитонова, съпругата на Криско - Цвети Петрова и Лиляна Ангелова. 

"За нас беше голямо удоволствие и искаме да благодарим на фризьорите, които се погрижиха нашите коси да заблестят. Благодаря на "Селена ES", че за пореден път съм част от такова събитие. Благодаря на Стаси и Креми, които бяха със страхотно отношение към мен, всяка стъпка мина по най-приятния начин и завърши със уникален масаж" - сподели Златка Димитрова. 

НОР е скок в бъдещето. В линията има до 97% чисти от химия продукти, направени по веган формули, изцяло рециклируеми, при което се спестява до 3 тона хартия и пластмаса. Мontibello залага на осемте признака за здрава коса в новия си бранд - хидратация, подхранване, баланс, сила, защитен цвят, без наеликтризиране, обем и блясък, обясни тренерът Милен Илиев.

Ритуалът завършва със стимулиране на скалпа чрез масаж с нефритени камъни.  Така на клиента се предава цялата уелнес концепция на бранда и Мontibello държат изключително много на прилагането му.

Повече за представянето на уелнес бранда НОР гледайте в прикаченото видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Фолклорно събитие ще разтърси Прослав
Известна рожденичка имаме и днес
Ако видите този мъж, веднага се обадете на полицията в Пловдив
Гладиаторска среща на емблематично място в Пловдив
Заместник-министър в Пловдив: 33 млрд. лева европейски пари е опо...
В Пловдив прекъснаха преводача на Митрофанова, речта звуча само н...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).