"Секс за първи път" идва в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:24 / 29.08.2017
5828
Новият спектакъл "Секс за първи път", който бързо покори софийската сцена, идва и в Пловдив в лятно кино "Орфей" на 4-ти септември от 20:00 часа. Ролите в спектакъла са поверени на невероятните Милица Гладнишка, Александра Сърчаджиева, Камен Воденичаров и Димитър Живков, които умело водят публиката из дебрите на първите ни сексуални преживявания, вълнения и спомени. Актьорите интерпретират надеждите и разочарованията на няколко поколения хора при първата им интимна среща. 

Често комични, иронични или изпълнени със сантимент, понякога тъжни, дори изострено брутални, сюжетите провокират зрителите с откровението и искреността си. Това е едно емоционално пътуване, което започва от силата на любовта през кризисните времена на 30-те години на ХХ век, минава през от романтичните години на сексуалната революция на 60-те, безгрижието на 80-те, надеждите на 90-те, до технологиите и безумията на днешния ден.

Пиесата "Секс за първи път" е написана от американския автор Кен Девънпорт. Поставяна е в САЩ и е абсолютен хит по посещаемост на Бродуей, в продължение на 8 сезона. През 1998 г., десет години преди да се появи блогът със същото име, се създава уебсайтът My First Time, който позволява на хората анонимно да споделят собствените си истински истории за техния първи път в секса. 

Сайтът моментално се превръща в явление, като над 40000 истории се изливат от цял свят, било то глупави, сладки, абсурдни, смешни, хетеросексуални, хомосексуални, непохватни, срамежливи, секси. Авторът умело подбира от тези истински истории и всички уникални герои в тях най-интересните и завладяващи моменти, които е превърнал в майсторски написана пиеса и е дал възможност на четирима невероятни актьори да ни забавляват, разтърсват, провокират от сцената, да ни карат да се замислим, да се влюбим, да потърсим себе си в тази аплодирана осемдесет минутна игра.

''Секс за първи път'', обещава да ви разсмее и да ви върне към спомените на вашето първо интимно преживяване. Режисьор е Димитър Стефанов. Неговите спектакли "Живак" /Продуцентска къща "Креди Арте"/, "Който трябва" /Драматичен Театър "Стефан Киров"/, "Тиква" /Сатиричен Театър "Алеко Константинов"/ и други са носители на различни награди и се играят при голям интерес из цялата страна. Билети за спектакъла "Секс за първи път" се продават в Билетен център пред общината.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).