ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Само условна присъда за побойника, вилнял в Търговската гимназия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:56 / 11.12.2012Коментари (16)4806
© Plovdiv24.bg
Бивши и настоящи ученици от
НАЦИОНАЛНА ТЪРГОВСКА ГИМНАЗИЯ:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Пловдивският районен съд осъди подсъдимия Стоян Стоянов, 19-годишен, на 10 месеца лишаване от свобода условно с 3 години изпитателен срок. 

Стоянов беше признат за виновен в това, че за времето от 05.12.2012 г. до 06.12.2012 г. в гр.Пловдив, при условията на продължавано престъпление и при условията на повторност е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието е съпроводено със съпротива на орган на властта - Александър Чолаков, Стефан Радулов, Арсен Йорданов и Николай Борисов - полицейски служители при II РУП Пловдив, изпълняващи задължения по опазване на обществения ред и като деянието по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм и дързост - престъпление по чл.325 ал.З, от НК.

Той беше признат за виновен и в това, че на 06.12.2012 г. в Пловдив е причинил на полицейски орган - Арсен Йорданов, полицейски служител при II РУП Пловдив - при изпълнение на службата му, лека телесна повреда, изразяваща се в кръвонасядане по кожата на гръдния кош в лявата гръдна половина, довело до причиняване на болка -престъпление по чл.131 ал.2 т.4 от НК.

На 05.12.2012 г. около 16.30 ч. възникнал конфликт и сбиване между две ученички в Националната търговска гимназия "Васил Левски" Пловдив, едната от които била приятелка на подсъдимия Стоянов. Боят бил преустановен от учителка, след което приятелката на Стоянов отказала да я придружи до директорския кабинет и я изблъскала. Момичето веднага уведомило за конфликта приятеля си - Стоян Стоянов, който незабавно дошъл, за да потърси саморазправа. 

Държал се изключително арогантно, крещял, заплашвал и обиждал. След като били повикани полицейски служители, решил да си тръгне. Излизайки през коридора на учебното заведение, подсъдимият ритнал находящия се там пластмасов 30-литров кош за отпадъци, който се счупил на две от удара.

На място пристигнали полицейски служители при II РУП Пловдив, но не успели да задържат Стоянов, тъй като последният си бил тръгнал от училището. Установили обаче пълната му самоличност, като го призовали на следващия ден да се яви в сградата на II РУП Пловдив за изясняване на случая.

На 06.12.2012 г. около 14 часа Стоянов пристигнал в сградата на II РУП гр.Пловдив, придружаван от майка си. Там отново се държал арогантно, търсейки конфронтация с органите на реда. Блъснал силно с ръце в гърдите полицейския служител Чолаков, като последният паднал на земята от изблъскването. Стоянов скочил върху него, с намерение да му нанесе още удари. 

Тогава се намесили свидетелите Борисов и Радулов, които успели да издърпат подсъдимия от Чолаков. Стоянов оказал яростна съпротива -дърпал се от тях и се опитвал да ги удари. Агресивното му поведение било възприето от Арсен Йорданов - полицейски служител при II РУП гр.Пловдив, който се опитал да помогне на колегите си, като хване дясната ръка на подсъдимия. Не успял да стори намисленото, тъй като той му нанесъл юмручен удар в областта на лявата част на гръдния кош. Вследствие на удара свид.Йорданов получил кръвонасядане по кожата на гръдния кош в лявата гръдна половина. 

Подсъдимият се призна за виновен и между него и Районна прокуратура се сключи споразумение, одобрено от съда. Споразумението влиза в сила веднага и не подлежи на обжалване.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 13.12.2012 г.
+2
 
 
така е като забраниха на полицията да бие, тях ще ги бият разни палячовци, като този. Законите ни са отвратителни.
+2
 
 
Наистина няма такава държава! Как ще посегне на полицай и ще му дадат някакви си месеци условно!?!
+3
 
 
Май родната полиция сама не може да се пази.Сега остава да разберем този келеш чие дете е, за да са само такива последствията. Ясно е, че не е случайно момчето и е "голяма работа". Такива е ясно, че свършват лошо, но дано покрай него някой друг не пострада сериозно. Утре ще набие някой и пак този адвокат, ще изкара, че всъщност неговият подзащитен е жертвата и бития. Деа и кирливата държава - ще напада полицай, при това в сграда на полицията и ще се размине условно. Няма такъв цирк.
+5
 
 
Ами другия път,направо грамота да му дадат!
+4
 
 
Я да уточните на кой е *детенце* това нагло копеле?!?Какво му криете името и това на пастърметената-майка?И откъде-накъде ВЪТРЕ в самото районно ще напада полицай и ще получи САМО условна?Нещо мирише тук като кравешко л....!!!
+7
 
 
Човек с изпитателен срок нахлува в училище удря полицай вилнее из училище и затова ще му дадат условна присъда.....Това ако беше в САЩ сигурно 5 години щеше да лежи в затвора не знам този какво трябва да направи за да влезне в затвора да изпотрепе всички ученици ли ?
+2
 
 
Хващам се на бас,че този ''герой'' ще е постоянен посетител по затворите.
+3
 
 
тва лайно е връзкарче някакво , не може да посягаш на полицай и нищо да не ти се случва
+4
 
 
тва ако беше в щатите минимум 10 год. щяха да му дадат на тоя цървул
Стоя и се чудя защо коментарите ми не са активниу т. е. защо ръчичките в горния десен ъгъл са сиви, а не зелена и червена.
на 11.12.2012 г.
+10
 
 
Ученичката ще бъде ли наказана и с какво? Все пак успя да направи добра реклама на едно учебното заведение с национално значение.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: