Сагата с кравите на Гребната база стигна и до прокуратурата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:50 / 17.01.2019
8253
Читател на Plovdiv24.bg изпрати на редакционната поща на сайта сигнал за проблем, с който се сблъсква от години. Но този проблем и ескалира, което довело до сезирането на прокуратурата в Пловдив. Ето за какво става дума:

"Предоставям Ви моя жалба от 15. 01. 2019 г. до Районна прокуратура гр. Пловдив и фотографското приложение към нея. Жалбата касае дръзко и цинично хулиганство като елемент от 30-годишен правен и криминален абсурд. В него покровителствано от всички общински и държавни органи и служби, санитарно защитената вододайна зона на Пловдив беше превърната в санитарно защитено торище на лицата Георги (баща) и Стефан (син) Трендафилови, използващи като пасище за над 170 говеда, кози и овце защитен градски парк "Отдих и култура" в Пловдив, който животните системно и безнаказано унищожават.

Жалбата е част от цикъла "Пастири на Корупцията".

Пловдивчанинът не сезира за пръв път службите по случая. Освен прокуратурата сигнали има и до Басейнова дирекция.

"Във връзка с действията ми срещу престъпните безобразия и тяхното покровителство от правоохранителните държавни органи, през 2016 г. пред дома ми бях заплашен с убийство от Трендафилови ако продължа да подавам жалби и сигнали срещу инкриминираното им животновъдство. А на 05.06.2018 г. срещу мен беше извършен неуспешен опит за убийството ми. Същият опит за убийство и към момента не се разследва от прокуратурата.

Във връзка с двете образувани досъдебни производства срещу "неизвестен извършител" и въведеното ми в тях задължения да не разпространявам данни по същите производства без разрешението на наблюдаващите прокурори, не мога да посоча детайли от деянията и доказателствата уличаващи извършителите им.

Създалият се казус е само един от тези доказващи, че Пловдив не може да бъде Европейска столица на културата, освен ако не се направи допускане, че това е "Културата" на Цинизма, Абсурдите, Корупцията... и Организираната престъпност", продължава читателят ни.

Казусът е известен на общинските структури. Пишат се актове на животновъда, но това не го спира да отглежда животните си. Вече са заведени и досъдебни производтсва, от които трябва да се изчака резултатът.

Виж коментарите (0)

Още по темата (22):
30.10.2018 Инспектори се направиха на клиенти, за да глобят незаконен свинарник в
Пловдив
19.10.2018 Прасета налазиха Пловдив
06.10.2018 Има ли място добитъкът в Пловдив? Говори Инспекторатът
30.09.2018 Не е монтаж! Това се случва в Пловдив - евростолицата на културата!
26.07.2018 Снимка, публикувана в социална мрежа, предизвика бурни дискусии
19.07.2018 За какво ни е зоопарк, та из Пловдив свободно се разхождат всякакви животни
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).