С близо 1 000 000 лв. Кацарова разхубавява "Кючук Париж"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
14:52 / 24.01.2012
5660
С 910 000 лв. ще разполага "Южен" през 2012 г.,  съобщи кметът на района Павлинка Кацарова след приключване на срещата в Общината, на която станаха ясни сумите, с които ще разполагат през годината всичките 6 района в града, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Кацарова сподели, че според нея сумата не е достатъчна, но пък ще бъде вложена в преустройството на "Южен" по най-добрия начин. 

"Поставили сме си задача 30 % от вътрешнокварталните улици да бъдат отремонтирани. Заложили сме и изграждането на Детски увеселителен център, който ще се намира на площадката зад бившия "Камел", поясни кметицата. Тя допълни, че съоръжението ще бъде по европейски модел, с много атракции като влакчета, тунели и чисто нови детски играчки.   

Предстои и обновяването на 4 парка в квартала: срещу ОУ "Димитър Талев" и срещу бившата гимназия "Васил Коларов" и два такива в квартал "Коматево". Освен за това са заделени средства и за реконструкцията и подмяната на осветлението в района, както и за изграждане на тротоари.

Виж коментарите (9)
Още новини от Новини от Пловдив:
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).