С атрактивни игри и концерт Пловдив отбелязва Международния ден на младежта

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:00 / 12.08.2017
2152
Днес, 12 август - Международен ден на младежта Община Пловдив, Младежки информационно консултантски център / МИКЦ/ Пловдив и МИКЦ Младеж&КО, организират хепънинг с игри и парти от 18 часа в Цар Симеоновата градина. Община Пловдив и МИКЦ Пловдив продължават десетгодишната традиция да отбелязват Международния ден на младежта в Пловдив с отборни игри. Тази година той е под мотото "Разчупи се" и ще предизвика младите хора в града да преживеят една наистина нестандартна отборна надпревара, откривайки интересни факти за себе си и своите умения.

В състезанието ще участват 20 отбора, всеки от които ще включва между 2 и 4 младежи на възраст 15 - 29 години. Всеки отбор ще премине през 12 загадки - логически игри и физически предизвикателства, като критериите за получаване на точки във всяка от тях ще бъдат уменията за работа в екип, съобразителност, бързина, наблюдателност! Всеки отбор ще получава точки и за времето, с което финишира. За най-добрите ще има атрактивни награди.

Успоредно с това за любителите на настолните игри екипът на МИКЦ Младеж&КО е приготвил възможност да играят и да се забавляват във Виенския павилион с над 10 ролеви и ситуационни игри. Празникът ще завърши с рок концерт на групите Red Tigger u Noisy Bastardz. Организаторите призовават:

Включете се, ако искате да откриете още неща за себе си, ако ескейп стаите са вашата страст, ако имате верни приятели, с които да се забавлявате!
Не се колебайте да се запишете за участие в надпреварата!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).