Роми и наркомани вилнеят в бивш хотел до "Практикер"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
08:45 / 10.01.2015
8061
За опасна сграда на булевард "Васил Априлов" 125а /до паркинга на "Практикер"/ сигнализира читател на Plovdiv24.bg. От думите на пловдивчанина става ясно, че тя е рушаща се и разграбвана от роми и наркомани, които пречат на живущите в района почти ежедневно.

Репортер на сайта се свърза с районния кмет на "Северен" Ральо Ралев. Той заяви, че е запознат с проблема, признавайки обаче, че липса на финансови средства пречи сградата да бъде премахната.

"По наши изчисления ще са нужни около 30 000 лева. Те ще отидат за обезопасяване, за извозване, за разплащане със сметището, както и за други дейности. Не можем просто да вкараме един багер и да съборим постройката. А на година кметството ни изразходва около 10 000 лева за подобни дейности, тоест три пъти по-малко от сумата, необходима за събарянето на този бивш хотел", мотивира се Ралев.

Виж коментарите (16)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).