Роднина на загиналия при инцидента в Lidl с подробности за трагедията

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
11:58 / 12.11.2016
33358
След публикацията на Plovdiv24.bg относно загиналият работник при трудова злополука в Lidl в Пловдив, с нашата медия се свърза роднина, който внесе повече яснота във връзка с трагедията и самоличността на загиналия. 

Ето какво заяви Делян Георгиев:

Починалият в трудовата злополука в Лидл на бул. "Източен" е мой роднина. Нещастието се случи на 31.10.2016г. вечерта около 22:50-23:00 часа. Името на покойника е Валентин Петров и той работеше като техн.ръководител в строителна компания "Експресстрой ЕАД", с управител Петър Начев и собственик К.Чотов. Бил е повикан на работа вечерта в 22:00 часа, въпреки че на следващия ден сутринта е трябвало да пътува в командировка за Троян. Паднал е от стълба по време на монтаж на плоскости в хладилно помещение. Приет е в КАРИТ на УМБАЛ "Св.Георги", изпада в кома и почива на 03.11. рано сутринта.
По случая има образувано следствено дело, което се наблюдава от Окръжна прокуратура - Пловдив, има проверка в Инспекцията по труда и НОИ-Пловдив.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Българската общност в Мадрид иска директни полети до Пловдив
Млада психоложка се завърна от САЩ, за да възроди емблематично мя...
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...
Сигнал: Препятствие пред мол "Пловдив"!
Стотици хора навсякъде по центъра на Пловдив, опашки се извиха на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).