Ревнивец монтира проследяващо устройство на колата на бившата, тя се усети

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
15:37 / 28.02.2024
16450
В Пловдив е задържан млад мъж, използвал специално техническо средство за незаконно проследяване и събиране на информация за друг човек. С постановление на Районна прокуратура на извършителя е повдигнато обвинение за престъпление по чл. 339а от НК.

Разследването започнало в началото на тази седмица в отдел "Икономическа полиция“ в областната дирекция на МВР по молба на млада пловдивчанка, която изразила съмнението си, че от няколко седмици местонахождението й във всеки един момент се следи незаконно.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 339а от НК и уведомена Районна прокуратура – Пловдив, а сформираният екип започнал незабавна проверка на изнесените в сигнала факти и обстоятелства.

В рамките на предприетите действия е извършен и щателен оглед на автомобила на младата жена, на който е открито монтирано техническо средство за проследяване на движението й. Така случаят започнал да се разплита и като заподозрян за поставянето на специалното устройство бил задържан 24-годишният бивш приятел на потърпевшата.

При първоначалния разпит младежът признал, че закупил изделието по интернет с намерение да следи младата жена, подтикван от ревност. С постановление на наблюдаващия делото районен прокурор на извършителя е повдигнато обвинение.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Лиляната изпрати абитуриентите
Нов инцидент на мястото, на което стана фаталният сблъсък с джипа...
Станислав Цанов идва в Пловдив, говори и за лошите коментари
Шефът на КАТ Пловдив: Не съм гледал километража на джипа
Керана и още 13 млади пловдивчани с награди за 24 май
16 пъти шофьорът на джипа от бул. "Руски" е бил хващан в крачка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).