ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Решиха стар проблем в "Тракия"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:44 / 10.08.2012Коментари (19)5286
©
От самото построяване на блок 49 в район "Тракия" жителите на вход "Г" не могат да стигнат с автомобили до домовете си заради липса на път. Достъп до блока нямат и автомобилите със специален режим. Това налага болните хора да се носят на ръце до линейката.

"Проблемът бе голям и датира от 32 години", обясни кметът на район "Тракия" Костадин Димитров. Той подчерта, че това неудобство за жителите на вход "Г" на блок 49 вече е минало.

"Изградихме път, в момента правим и паркинг. Така гражданите не само ще стигат нормално до апартаментите си, но ще могат да паркират в близост до домовете си", коментира Костадин Димитров.

Той обясни, че тази година приоритетно се работи в микрорайон А13, но проблеми, които имат необходимост от спешна намеса и от години наред са оставени без решение, също влизат в графа на изпълнение. Кметът на "Тракия" припомни, че ще бъде изграден паркинг за автомобили на булевард "Санкт Петербург", който ще обслужва зоната за отдих в парк Лаута.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Хубаво разрешено, ама млоумно! Вчера минах оттам и са оставили някакви дръвчера в асфалта! Ми можеше да ги резнат или преместят,в се пак е смешно и непрактично да имаш дръвче в асфалт. И паркоместата са малко - спокойно е можело по продължение на уличката към този блок също да се изградят парко-места - има място на полянатаи така и място за повече коли, ама кой ти мисли....
0
 
 
Важното е, че след 32 г някой чу за проблема на живущите там и го реши, а недоволни винаги ще има. То това ни е основната черта на нас българите.
+2
 
 
Чета в коментарите, че има недоволни от този ремонт, и то живеещи във въпросни блок/вход - предлагам им да се съберат и да изгонят работниците, да разбият асфалта и плочките и да поискат оставките на кмета на Тракия, на кмета на Пловдив и, както е модерно напоследък, и на Боко Тиквата. Вероятно калищата са им харесвали повечко, сигурно са им напомняли за родните места...
-3
 
 
Едното орехче по средата го оставиха, но цялото е закрито и ще умре скоро вероятно - то няма от къде да получава вода, другото го присадиха в най-голямата жега и естествено то умря - а орехите са по принцип защитен вид! На кой ли му пука вече за въздуха, за зеленината или за естетиката.
егати новия облик-мн.е мрачен
на 10.08.2012 г.
-2
 
 
На снимката не се вижда,обаче положената настилка е много далече от истинския асфалт.Основата на паркинга е от пръст,примесена с дребни камъни и отгоре изсипаха асфалта,който остава след изрязването на дупките,само че смелен на ситно.Трамбоване с валяк и готово-проблема е решен.Само,че отстрани бордюрите са просто наредени 1 до друг,без да са циментирани,няма отводнителна система,зимата ще е...,наоколо останаха купчини пръст и т.н.
+2
 
 
32 години е смешно особено за един паркинг
+3
 
 
Само искам да ви насоча вниманието как са асфалтирали плътно около дръвчето....
+5
 
 
Браво! Дано скоро се сетите и 3а бл.28 откъм входовете,пред който паркират коли от още 3 блока.Паркинга е много малък,детската площадка окаяна,асфалта е с оргомни дупки.Благодаря!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
ВК Марица, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: