Ремонтът на пловдивските улици - три пъти по- скъп?!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:25 / 27.03.2007
1322
Няма прозрачност при изразходване на средствата за реконструкция на улиците на Пловдив ,за която общината взе 50 милиона лева заем ,това заяви на пресконференция Андон Андонов - общински съветник от Демократи за силна България. Тъмносините са притеснени от изразходваните средства и как те се изразходват. Според Андонов, избраната старозагорска фирма, която ремонтира улиците на Пловдив при разчет за 44 лева на квадратен метър в момента, според ДСБ те изразходват 130 лева на квадратен метър, което е три пъти по-скъпо.

От ДСБ ще изискат Общинската комисия за контрол на разходите по заема за реконструкция на улиците да обясни причините за настъпилите промени в цените. Александър Константинов от БСП ,който е член на комисията посочи ,че трябва да се осъществи контрол,но свикването на комисията е ангажимент на нейния председател Атанас Славов . Комисията за последен път се е събирала през миналата година ,когато е избрано ръководство.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Апетитен имот в центъра на Пловдив е даден за продан
Сигнал: Пред магазин в Пловдив има стена на срама с обидни надпис...
Пловдивчанин напомни за неизпълнено обещание
Грандиозен концерт предстои в Пловдив на един от най-иконичните п...
Манол Пейков купи две трети от къщата на Димитър Талев
Пловдивчанин: Пуснете този светофар, чакате някой да бъде блъснат...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).