Ремонтът на "Беломорска" се бави, защо?

Автор: Мариана Панчева
Коментари (10)
07:30 / 18.04.2016
4511
Читател на Plovdiv24.bg попита какво се случва с ремонта на ул. "Беломорска", който трябваше да е приключил - по уверение на "Пътища Пловдив", до 15 април. 

"Въпросът ми е какво се случва наистина, тъй като не се вижда по никакъв начин колко още ще продължи той (асфалт няма в момента, а живущите там продължаваме да си трошим колите в изкопите и да дишаме праха, който се вдига)."

Наш репортер се свърза с кмета на район "Южен". Борислав Инчев съобщи за читателите на сайта ни, че вече е провел разговор с техническия изпълнител на обекта, който обяснил, че поредното забавяне се е получило по ред причини, включително и преовлажняване на почвата след последните дъждове. 

От фирмата обаче са дали уверение, че до 28 април улицата ще бъде пусната на долен пласт асфалт, за да може да да се използва от градския транспорт и автомобили.

След това остава работа по оформяне на тротоарите и полагането на носещия слой асфалт, за което ще са нужни още около две седмици.


Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Пловдив:
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).