Разкриха извършител на поредица кражби на товарни полуремаркета

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:01 / 04.10.2016
3313
Пловдивски криминалисти разкриха извършител на поредица кражби на товарни полуремаркета 29-годишен мъж е задържан след проведено разследване от служители на отдел "Криминална полиция" - Пловдив. 

Оперативните действия стартирали на 24 април, когато постъпил сигнал за противозаконно отнемане на полуремарке от паркинг в село Труд.

Междувременно на 26 септември била установена липса на подобни две товарни превозни средства. Едното от тях било откраднато в района на село Кърнаре, а второто - от паркинг на пътя между Карлово и Калофер, но няколко часа по-късно било намерено изоставено на бул. "Васил Априлов" в областния град. 

В процеса на работата криминалистите задържали извършителя, 29-годишен жител на хасковското село Ясеново. При предприетите процесуални и следствени действия на ползван от него адрес в Хасково било открито друго полуремарке, обявено за издирване от областната дирекция на МВР в Стара Загора. 

Мъжът е привлечен като обвиняем за извършеното престъпление с мярка за неотклонение "задържане под стража". Работата по образуваното досъдебно производство продължават служители от отдел "Криминална полиция" и разследващ полицай.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Ако сте в Пловдив заведете детето си на "Детски панаир на занаяти...
Георги Георгиев, ГЕРБ: Доходите на българите са изядени с 30% зар...
36 лева за килограм боровинки в Пловдив
Теодора напусна дома си в Пловдив, в момента никой не знае къде е...
Добри новини за Югоизточния обход на Пловдив
Геворг Харутюнян остава на топло


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).