Разгромихте циничната ученичка, питаща учителката си знае ли какво е к*р

Автор: Васил Динев
Коментари (28)
09:55 / 25.02.2017
33260
Бивши и настоящи ученици от
СОУ "Св.Патриарх Евтимий":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Падение и срам! Къде е уважението към учителя? Жалко за това момиче! Така най-общо читателите на Plovdiv24.bg реагираха на новината за циничната десетокласничка от пловдивското СУ "Св. Патриарх Евтимий". Днес публикуваме една много малка част от вашите мнения, която обаче е представителна и обобщава онова, което хората мислят:

- "Това е падение и срам!!! Липса на възпитание от страна на родителите!!! А за ръководството на училището - думи нямам!!! Тежко и горко на учителите!!! Те за това вече са на изчезване!!! Българското училище се превърна в бардак на пияници и платени девойки!!!!"

- Жалко за това момиче!!! И тя ще има един ден семейство и ще възпитава деца! Ако има все още нещо в главата си, най добре е да напусне това училище и да търси другаде почва, където да доразвие,"интелекта" си! С две думи простотия до шия! И това е така, защото, ако я изгонят, може да падне паралелка. Ето ти делегираният бюджет докъде води!!! Учудва ме и позицията на Директорката по отношение на наказанията. Просто нямам думи.....!

- "Много е просто - хлапето вън и толкова. Да ходи да учи някъде, където знаят коя дума какво означава - щом това иска, така да бъде. Какво толкова има да се мисли... в Автото примерно или Механото добре знаят какво значат тези думи, може да отиде там. Пубери разни тука... има си правила, като не играеш по правилата, трябва да има последици. Ако няма, започват и останалите да шикалкавят и става... българско училище, това става."

- И ние сме били луди и млади. Ама никой не си позволяваше такова отношение към учителите. За тая веднага изключване и глоба. Какво ще говорят, ще се подобри... На човек, като му липсват първите 7 години, е така.

Виж коментарите (28)

Още по темата (3):
25.02.2017 Made in Plovdiv: За "Харлем шейк" уволняват учител, а за к*р по време на час не изключват ученичка!
24.02.2017 Директорката на Лиляната проговори за циничната десетокласничка, попитала учителката си за мъжкия полов член
24.02.2017 Ученичка брутално към учителка в Пловдив: Не знаете какво е к*р ли?
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).