Раздадоха по две дипломи на децата в ОДЗ "Щастливо детство"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:18 / 31.05.2011
1042
ОДЗ "Щастливо детство" се раздели със своите абитуриенти. Днес,преподаватели, деца, родители и гости отново се потопиха в невероятната палитра от костюми, цветя, усмивки и бурни ритми. Стaрпи експерт Таня Христова - представител на Администрацията на р-н "Източен", раздаде дипломи на завършващите подготвителна група малчугани. Те показаха завидни знания и умения по математика,хореография,сценични изкуства, български език и музика.

Перфектното изпълнение на английски донесе на децата втора диплома за завършен курс по езика на Шекспир. Директорката, Евгения Попиванова със сълзи на очи поднесе на всяко дете личен подарък медальон "Усмихнато сърчице" и набор с най-необходимото за бъдещите първокласници.В словото си тя накара родителите да и обещаят, че ще дадат шанс и подкрепа на децата си да завършат висше образование и изрази надеждата, че след време едно от тези деца ще заеме мястото и на директор. Децата от подготвителна група предадоха символичния ключ на знанието на по-малките си другарчета от ІІІ-та група, а те от своя страна показаха със своя танц-поздрав, че са достойни наследници на по-големите. Скъпи гости на ефектното тържество бяха и инспектори от ПБ ПЗ,които не скриха възхищението си от богатия набор знания и умения на децата.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).