Рашков бил много зле, на инсулин, с 4 байпаса и 3 инфаркта

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (72)
09:56 / 09.11.2011
11267
Предстои претърсване на един от имотите на семейство Рашкови. Това обясни адвокатът на фамилията Васил Марков. Разбирам, че по искане не хората от разни форуми ще се търси злато там, обясни той.

До настоящия момент семейството не е завело никакви искове. Живеем в правова държава и има образувани дознания в Районна прокуратора в Асеновград, които са именно за увреждания и палеж. Нека приключат самите разследващи органи, а след това най-нормалното нещо е фамилията да заведе искове. Хипотетично е да се каже за какви суми ще са те.

Че е направено мародерство на имотите, така е. Нормална реакция на Ангел Рашков е да зададе параметри на щетите. Рашкови изказват съболезнования на семействата на починалите момчета и са много благодарни на полицията за предприетите действия по време на размириците. В тази връзка не искам да се експонира, че Кирил Рашков ще съди Катуница или държавата. Той съжалява много за момчето, което е починало, обясни адвокатът.

Разбирам и реакцията на хората от село Катуница, но в крайна сметка живеем в правова държава - ако семейство Рашкови решат да си живеят там, няма какво да ги спре. Едва след като съдът постанови, че имотите им са незаконни, ще дойдат и багерите.

От разговорите ми с господин Рашков разбирам, че той няма нищо против имотите му да бъдат оценени и държавата да му ги плати, а той да отиде да живее на друго място. Ако те са незаконни, ще бъдат съборени. Ако има кой да плати имотите, Рашков ще си тръгне от Катуница. Той е много зле, на инсулин, с четири байпаса и три инфаркта. Не ви пожелавам на 69-70 годишна възраст да попаднете в затвора, заяви още адвокат Марков.

Източник: bTV


Виж коментарите (72)

Още по темата (504):
13.03.2023 ЧСИ пусна на търг част от резиденцията на "Цар Киро" в центъра на Пловдив
12.11.2022 Катуница почита Ангел и Павел, освещават параклисa в тяхна памет
23.09.2022 11 години от драматичните събития, потопили Катуница в кръв
03.04.2021 Пуснаха единствената дъщеря на Цар Киро от затвора, за да присъства на погребението му
02.04.2021 Вдигат параклис след смъртта на двете момчета, загубили живота си в размириците срещу Цар Киро
02.04.2021 Кой бе "Цар Киро"?
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).