Ральо Ралев се срещна с бизнесмени

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:56 / 29.03.2012
937
Кметът на район "Северен" инж. Ралев днес се срещна с бизнесмени, чиито фирми и учреждения се намират на бул. "Васил Левски" /т. нар. Карловско шосе/ . Срещата се състоя в заседателните зали на едно от предприятията, намиращи се в този квартал на района. Представителите на бизнеса споделиха пред кмета своите проблеми - инфраструктура, почистване, организация на движението.

"Основният въпрос, който трябва да решим час по-скоро, това е да се закърпят дупките по локалното платно на бул. "Васил Левски", по което се движат всички леки и тежкотоварни автомобили, обслужващи тези фирми. До няколко дни в района приключва обществената поръчка за избор на фирма за асфалтиране, и аз поемам ангажимент работата по запушването на дупките да стартира именно оттук, за да не се спъва вашата работа", каза кметът на присъстващите.

Обсъден беше и въпросът за изработване на проект за цялостна реконструкция на това платно, както и възможността за изграждане на кръстовище пред ВЕЦ група Родопи, с цел облекчаване на трафика. С оглед оскъдния бюджет за инфраструктура, с който район " Северен" разполага, присъстващите бизнесмени предложиха да се включат в инициативите по подновяване на инфраструктурата със собствени средства. Част от представителите на фирми бяха избрани за координатори в съвместните бъдещи действия на район "Северен" и бизнеса.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Вики Радева: Нека да не позволим всичките усилия на г-н Борисов т...
Танер Али: Огромно е вълнението да представлявам пловдивчани – св...
Борислав Инчев, "Синя България": Стига леви експерименти, време е...
Временно променят маршрута на автобусна линия 116 в събота
Днес пускат движението по "Модър-Царевец"
Д-р Валерия Славова и Веселина Ботева от ГЕРБ-СДС проведоха среща...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).