Райна Петрова откри компютърен кабинет и обновен стол в ОУ "Душо Хаджидеков"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:10 / 11.04.2011
2911
Бивши и настоящи ученици от
ОУ "Душо Хаджидеков":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Кметът на район "Централен" г-жа Райна Петрова откри мултимедиен интерактивен компютърен кабинет в Основно училище "Душо Хаджидеков". От името на администрацията тя подари за нуждите на учебното заведение нов принтер и апарат за сканиране "Канон".

Това е първата зала за интерактивно обучение в район "Централен", оборудвана по най-съвременните изисквания. Компютърните системи в кабинета са 14-т на брой, като най-голям интерес сред присъстващите предизвика интерактивната дъска, която позволява директна връзка между учениците, които работят на компютрите, и преподавателя отпред.

Модерният кабинет бе открит с подкрепата на Училищното настоятелство на ОУ "Душо Хаджидеков" с председател Александър Радев и благодарение на добрата съвместна работа с ръководството на учебното заведение с директор Георги Стефанов.

След това кметът на район "Централен" г-жа Райна Петрова откри обновения стол за хранене в училището. Той е напълно ремонтиран, с подменени тавани и подова настилка, монтирани са нови радиатори и обзавеждане. Ремонтът е на стойност 26 000 лева, отново осигурени с подкрепата на Училищното настоятелство с председател Александър Радев.
Освен кмета на район "Централен" г-жа Петрова, на празника в ОУ "Душо Хаджидеков" днес присъстваха цялото ръководството на учебното заведение, членовете на Училищното настоятелство, заместник-кметът Костадин Димитров, секретаря Емил Саралийски, експерти от районната администрация, представители на РИО на МОМН и др.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Важни срокове за гласуване в подвижни секции, по настоящ адрес и ...
Издадена е заповед да се проверят всички камери, които са засекли...
Нови случаи на коклюш в Пловдив
Заведение в "Капана" хванато в крачка
Кметът: Поклон пред творците на Пловдив!
Богослов: Напълно логично е митрополит Николай да бъде номиниран ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).