Пътничка се погнуси и отврати от шофьор на пловдивски автобус

Автор: Васил Динев
Коментари (19)
11:10 / 10.12.2017
24007
"Възмутена съм от поведението на шофьор на автобус 10", така започва своя разказ до Plovdiv24.bg читателка, която е преживяла вчера неприятна ситуация в градския транспорт. Ето и целия разказ без редакторска намеса:

Днес в 17:05 ч. се качих в от предна врата в автобус 10 от спирка Мол Пловдив и седнах на единична седалка, която е в предната част на автобуса. През цялото време на престоя ми, шофьорът водеше на висок глас личен разговор с приятел, коментирайки на цинично жени, които познава. Караше грубо, като че ли не вози хора. Не спираше на всички спирки, а разговаряйки по телефона подвикваше: "Има ли за слизане?".

С погнуса изтърпях просташкия му разговор и неприятното шофиране (останалите пътници също възмутени коментираха простотията му) до момента на слизането ми на спирка Дом "Борис Христов". Логично застанах пред предна врата, която бе по-близо до седалката, на която бях седнала, но шофьорът, продължавайки разговора с приятеля си, извика: "Слизай от задната врата!".

От опит зная, че с простак няма смисъл да се спори, затова се обърнах и се отправих към по-далечната задна врата. Как с подобни шофьори Пловдив ще бъде ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА НА КУЛТУРАТА? Пътувала съм в автобуси на градския транспорт в Рим, Милано, Барселона - шофьорите говорят английски, облечени са в униформи, спретнати, чисти, усмихнати, възпитани и любезни. Тук се назначават индивиди със съмнителни умения да шофират и с липса на добри обноски. Отвратена съм!!!

Виж коментарите (19)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).