Първо в Plovdiv24.bg: Обраха Дома на младоженците в Пловдив!

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
14:54 / 19.06.2018
32964
За нагла кражба от Дома на младоженците в Пловдив научи Plovdiv24.bg. Откраднато е външното тяло на климатик чрез взломяване на метална решетка. В момента на мястото в центъра на Пловдив има и полиция. Не е ясно кога точно е станало престъплението. Климатикът все още се е намирал в зала Лотос и днес е трябвало да бъде преместен в новата зала, тъй като не е бил част от ремонта, който приключи наскоро.

Припомняме, че на 1 юни символично откриха обновения Дом на младоженците в Пловдив. Сградата вече предлага на влюбените двойки всички съвременни удобства, които да направят щастливия им ден още по-прекрасен. Голямата изненада е ритуалната зала, която е със съвсем нов облик. 

Помислено е и за служителите на "Радостни обреди" - те ще имат свое пространство в Дома, след като освобождават помещенията си в зала "Лотос", която пък минава към Природонаучния музей. След регистрираната днес кражба може би трябва да се помисли и за поставяне на видеонаблюдение.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).