Професионални "протестиращи" се гаврят с паметта на починал журналист

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (42)
14:01 / 09.11.2012
5870
Групата във Фейсбук, създадена от протестиращи срещу строителството на Бунарджика се изгаври с паметта на починал колега. Оказа се, че сред "поддръжниците" на "каузата" им е починалият ни колега Михаил Лазаров.

Мишо бе човекът, който години наред информираше читателите на Plovdiv24.bg какво се случва в нашия град. Той бе един от най-ерудираните и уважавани журналисти в града, с дълъг стаж в различни медии, но за съжаление преди няколко месеца ни напусна завинаги.

Както неколкократно бе писано по медиите, повечето "членуващи" в групата и "подкрепящи" каузата против застрояването, са добавени там без дори да подозират, че са част от "безкористната" им кауза. Този факт бе омаловажаван до момента, до който не премина всякакви граници с добавянето на починал човек.

Администраторите дори бяха сигнализирани за това нещо, но вместо да се извинят, членуващите там достигнаха нови висини в наглостта си, като заявиха, че този човек е поканен и се е "присъединил" доброволно и информациите за смъртта му са долна провокация.

Кои обаче са тези "радетели за благото на Пловдив", които безнаказано си позволяват подобни безумия?

Създателите на групата естествено са анонимни, затова и не бе получен отговор, кой стои зад протестите, вместо това шепата не анонимни реагираха като ощипани моми и се направиха на засегнати.

Част от тези, които не се крият зад анонимността са хора, които са нещо като професионални протестиращи. Протестират срещу контрола на популацията на улични животни, против са сондажите за шистов газ, против са развитието и облагородяването на тепетата и превръщането им в туристическа атракция, против са изграждането на ски писти и т.н. и т.н. Те са против всичко, те нямат градивни мнения и идеи, може би нямат изобщо собствено мнение, те са професионални протестиращи, "мотивирани" срещу определени каузи.

Обръщаме се и към протестиращите: Протестирайте както и срещу каквото сметнете за добре, но не осквернявайте паметта на починали хора!


Виж коментарите (42)

Още по темата (11):
11.02.2013 Кметът убеждава инвеститора да не се отказва от строежа на Бунарджика
08.02.2013 Спират строежа на Бунарджика
06.12.2012 Шепа професионални протестиращи унижават Пловдив пред Европа
13.11.2012 Проучване показва актуалните нагласи и от какво са недоволни пловдивчани
08.11.2012 Инвеститорът в клуб "Бунарджика" кани протестиращите на среща, те отказват
02.11.2012 Стои ли някой зад протестите срещу "Голям Бунарджик"?
Още новини от Новини от Пловдив:
Дърво е премазало кола след силната буря в Пловдивско
"Мерцедес" се заби в дърво в "Смирненски"
Млад мъж от "Столипиново" учи за зъболекар, иска да си отвори каб...
Пловдив изпревари Варна по население
"Смирненски" е непроходим! Шофьори: Изведнъж всичко спря, този пр...
Прокуратурата се самосезира заради мутренските изпълнения на буле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).