Продължават ремонтите в район "Тракия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
16:40 / 04.10.2016
6463
Продължават мащабните ремонти в район "Тракия", видяха днес кметът на Пловдив Иван Тотев и районният кмет Костадин Димитров. В ход е реконструкцията на улица "Съединение" и кръстовището на бул. "Княз Борис I". Общо 13 000 кв. м. ще бъдат ремонтирани, като стойността е приблизително 550 000 лева.

Ремонтът ще се извърши на два етапа, като в момента ще бъде преасфалтиран участъкът от СОУ "Черноризец Храбър" до Търговски център "Форум". Пътният участък ще бъде фрезован, ще се направят допълнителни мрежи за укрепване, ремонтните дейности ще завършат с асфалтиране на долен и горен пласт. Ревизионните и дъждоприемните шахти по пътното платно ще бъдат подменени.

Иван Тотев и Костадин Димитров инспектираха и изграждането на новите 60 паркоместа, разположени по бул. "Съединение" пред блокове № 8, 8а, 9 и 10.


Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).